Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

«Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να...»: Η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε ανοιχτά για τον ετεροθαλή αδελφό της και τη μητέρα του (video)

Η αποκάλυψη μετά τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού

22 Μαΐου 2024 19:47
«Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να...»: Η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε ανοιχτά για τον ετεροθαλή αδελφό της και τη μητέρα του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Βίκυ Μπάρκουλη, η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού.

Η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Μαρία Μπαρκουλη και τον γιο της, Νίκο.

«Με τη Μαρία δεν έχουμε καμία επαφή»

«Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα στον Νικόλα και σεβόμουν ότι ο πατέρας μου έκανε ένα παιδί πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε κάτι να του αφήσει», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Μπάρκουλη.

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση ψυχής από τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Έπαθα υπαρξιακό σοκ, λέω δε γίνεται να το ζω αυτό» (video)

«Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου, είχαμε κάποια επαφή κι όσο ζούσε ο μπαμπάς μου. Μετά, όμως, δεν μπορώ να κρατώ μόνο εγώ την επαφή, πρέπει να υπάρχει κι από την άλλη μεριά», πρόσθεσε, ενώ τέλος ξεκαθάρισε για την τελευταία σύζυγο του πατέρα της: «Με τη Μαρία δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε καλές σχέσεις αν σκεφτείς ότι γνώρισε τον μπαμπά μου από εμένα. Είχε έρθει να τον δει στον Δρομοκαΐτειο κι έπιασε επαφή μαζί μου. Είχαμε κάποιες επαφές», τόνισε η Βίκυ Μπάρκουλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share