Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Το έκανε γνωστό η Μαρία Καρλάκη: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν το έχει αναγνωρίσει και μου έβαλε τις φωνές για sites, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA»

«Πλέον δεν μπορώ να το κρύψω»

22 Μαΐου 2024 17:14
Το έκανε γνωστό η Μαρία Καρλάκη: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν το έχει αναγνωρίσει και μου έβαλε τις φωνές για sites, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη, μιλώντας σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Λέσβο για τη βάφτιση του γιου της, Ραφαήλ και αναφέρθηκε στην απουσία τόσο του πατέρα όσο και της οικογένειάς του από αυτό.

«Ο πατέρας του παιδιού μου ήταν από την αρχή απών απλώς εγώ δεν ήθελα να συζητήσω και έλεγα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι και να πάρω άλλο μέρος στην προσπάθεια που έκανα ώστε να είναι όλα καλά. Το παιδί έχει το επίθετό μου», δήλωσε η Μαρία Καρλάκη.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Μαρία Καρλάκη: «Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να το μεγαλώσω μόνη μου»

«Στη γέννα είχε έρθει, προσπαθούσα να είμαι γλυκιά μαζί του. Δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το παιδί, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA. Όταν γίνεται αναγνώριση, υπάρχουν και υποχρεώσεις. Επειδή δεν έχει πληρωθεί κάποια υποχρέωσή του, κατανοώ ότι δεν θέλει να υπάρχει ως υποχρέωση συγγενικά», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Τον Ραφαήλ τον είχα τάξει στον άγιο, γι’ αυτό και το όνομα, και το Μηνάς το έδωσα εγώ, γιατί όταν γεννήθηκε ήταν του Αγίου Μηνά και είχα περάσει δύο μέρες στην εντατική στην εγκυμοσύνη μου», περιέγραψε στη συνέχεια η Μαρία Καρλάκη.

«Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε επαφές με τον πατέρα του παιδιού μου. Είχα καλέσει την οικογένειά του στη βάφτιση, αλλά δεν ήρθε κανείς. Μετά τη γέννα, ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Μαρία Καρλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share