Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Τσακίζει» καρδιές η Ιωάννα Παλιοσπύρου 4 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι: «Πόσο πόνο έχω βιώσει;»

Μάθημα αξιοπρέπειας!

22 Μαΐου 2024 16:39
«Τσακίζει» καρδιές η Ιωάννα Παλιοσπύρου 4 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι: «Πόσο πόνο έχω βιώσει;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι» προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο instagram, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Ο ψυχολογικός και ο σωματικός πόνος που έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστιος, ωστόσο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποτελεί πρότυπο δύναμης με βάση τον αγώνα που έχει δώσει και δίνει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε ποιος και τι...» - Ο διάλογος με παντρεμένο

Μέσα από τη νέα ανάρτηση που έκανε, μοιράζεται αφενός όλες τις επώδυνες στιγμές που έχει υποστεί από τη στιγμή της επίθεσης και μετά, όμως κλείνει με τη θετική -αν μπορεί αυτό να ειπωθεί- πλευρά της υπόθεσης.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι

«4 χρόνια πριν. Ποσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου.. ποσο πόνο έχω βιώσει? Αφάνταστο. Πόσες μαχες έχω δώσει? Αμέτρητες. Δεν πειράζει που όλα είναι διαφορετικά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ανιδιοτελή αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από καλούς ανθρώπους.

Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα ως αφορμή για να διεκδικήσεις τη δική σου νίκη. Οραματίσου τη και δούλεψε σκληρά. Μην εγκαταλείπεις ποτέ. Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου ανάσα. Στο τέλος θα φουσκωνεις από υπερηφάνεια για τον εαυτό σου. Εμπιστευσου τα λόγια μου! Η ζωή πάντα νικάει!», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share