Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Τζένη Χειλουδάκη: Ο ομαδικός βιασμός στη Συγγρού, η αλλαγή φύλου στα 13 και το σκανδαλώδες ειδύλλιο με τον εισαγγελέα που έληξε άδοξα

Η σχέση που σχολιάστηλε όσο καμία και αποτέλεσε εθνικό σκάνδαλο

22 Μαΐου 2024 16:10
Τζένη Χειλουδάκη: Ο ομαδικός βιασμός στη Συγγρού, η αλλαγή φύλου στα 13 και το σκανδαλώδες ειδύλλιο με τον εισαγγελέα που έληξε άδοξα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μικρή ακόμα ηλικία, η Τζένη Χειλουδάκη ένιωθε δυσφορία με το φύλο της και ξεκίνησε τη διαδικασία της φυλομετάβασης με χρήση ορμονών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτό συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν η ελληνική κοινωνία ακόμα, και πόσο μάλλον η Σητεία όπου γεννήθηκε, δεν είχε προχωρήσει.

Η αλλαγή φύλου και ο βιασμός στη Συγγρού

Η πρώτη φορά που έκανε σεξ επί πληρωμή ήταν τη δεκαετία του 1980, την περίοδο που κατέβηκε στη Συγγρού, τη «λεωφόρο της αμαρτίας», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί. «Πρέπει να ήμουν 14-15 ετών. Φόρεσα γυναικεία ρούχα και κατέβηκα στη Συγγρού. Όλο αυτό με γοήτευε. Όσες δούλευαν εκείνη την εποχή στη Συγγρού με αγκάλιασαν. Ήμουν ένα μικρό παιδάκι. Εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε κίνδυνος. Η λεωφόρος Συγγρού ήταν ένα βασίλειο. Έβγαζες έναν άμπακο λεφτά και συγχρόνως έκανες το κέφι σου και επιβεβαιωνόσουν σαν γυναίκα. Κάθε βράδυ περνούσαν εκατοντάδες άτομα. Από οικοδόμους, μέχρι επιφανείς επιχειρηματίες. Ήταν υπέροχες οι στιγμές που έζησα εκεί». Το πιο άγριο περιστατικό που βίωσε στη Συγγρού ήταν ο βιασμός που υπέστη από τέσσερα άτομα. «Με τη βοήθεια της δικηγόρου μου, τους βρήκα και καταδικάστηκαν σε δεκαπέντε χρόνια φυλάκιση ο καθένας. Μάλιστα, μαζεύτηκαν και άλλα εντάλματα εις βάρος τους και η ποινή τους αυξήθηκε. Ο ένας από αυτούς αυτοκτόνησε στη φυλακή».

Η σχέση με τον εισαγγελέα που σχολιάστηκε όσο καμία

Η Τζένη Χειλουδάκη, το 1997 σύναψε ερωτική σχέση με τον Εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε όταν ερευνούσε τα πορνεία της Ρόδου. Η σχέση οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο, και όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Σακελλαρόπουλος την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Τζένη Χειλουδάκη - Γιώργος Σακελλαρόπουλος

Η επανασύνδεση και το άδοξο τέλος

Πριν από δύο χρόνια περίπου έκανε έναν πολιτικό γάμο, δηλώνοντας πως είναι ερωτευμένη. Πώς είναι η ζωή της σήμερα, ύστερα από αυτόν τον γάμο; «Ο γάμος έγινε για άλλους λόγους, προσωπικούς. Πλέον, έχω χωρίσει. Δε θα μιλήσω άλλο γι' αυτό. Δε μίλησα ούτε τότε που έπεσαν όλοι πάνω μας στο δημαρχείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Δε θα την αναγνωρίζατε ποτέ: Στην φόρα φωτογραφίες της Τζένης Χειλουδάκη πριν από την αλλαγή φύλου

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σχέση της με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο στο περιοδικό YES: «Mε τον εισαγγελέα ξαναβρέθηκα πέρυσι τα Χριστούγεννα, είναι γνωστό τοις πάσι. Όλοι έβλεπαν τα posts στο Facebook, αλλά και εμάς στα μέρη που κυκλοφορούσαμε. Μείναμε μαζί έξι μήνες. Τον απομυθοποίησα εντελώς, αλλά κι αυτός το ίδιο. Ανήκει σε άλλη γενιά, απέχουμε πολύ, δεν μας ενώνει τίποτα. Θεωρώ ότι με βοήθησε αρκετά, αλλά κι εγώ αυτόν. Εκείνος ξέρει... Του εύχομαι να βρει αγάπη και ευτυχία στη ζωή του, πράγμα δύσκολο βέβαια με το χαρακτήρα, τα πιστεύω και τις ιδιορρυθμίες του...».

Τζένη Χειλουδάκη

Η απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας

Σήμερα, η Τζένη Χειλουδάκη ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Σητεία της Κρήτης έχοντας αφήσει πίσω την πολυτάραχη διαδρομή της αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και τα έξοδά της.

Σήμερα εργάζεται περιστασιακά ως DJ ενώ όπως υποστηρίζει της χρωστούν χρήματα από εκδοτικό οίκο για τα δύο βιβλία που έγραψε. Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και τα έξοδα της για αυτό υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share