Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μας... έπεσε το σαγόνι: Το υπερπολυτελές σπίτι όπου μένει η Ιωάννα Τούνη στις Σεϋχέλλες με την οικογένειά της

Ένας... απλός προορισμός για τις διακοπές τους

2 Μαΐου 2024 13:55
Μας... έπεσε το σαγόνι: Το υπερπολυτελές σπίτι όπου μένει η Ιωάννα Τούνη στις Σεϋχέλλες με την οικογένειά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διάλεξαν έναν εξωτικό προορισμό, ώστε να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα, με το ζευγάρι να βρίσκεται στις Σεϋχέλλες μαζί με το γιο του, τον Πάρη.

Η Ιωάννα Τούνη δεν ανέβασε τίποτα στα social media τις τελευταίες ώρες για να μη… ματιάξει κανείς το ταξίδι τους και με το που έφτασε στο εξωτικό νησί αποφάσισε να κάνει ένα room tour στο πολυτελές σπίτι που νοίκιασαν.

Η γνωστή Inflluencer, που δεν έκρυψε πρόσφατα μια... απογοήτευσή της, έκλεισε ένα υπέροχο σπίτι για να μείνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη, με την παραλία να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. «Γιατί μόλις φτάσαμε οικογενειακά στις #seychelles θέλω απλά να βάλω μαγιό και να γυρίσω όλο το νησί!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok.

«Είναι συνέχεια στο Ιnstagram, φταίω για όλα εγώ»: Ο Αλεξάνδρου σπάει τη σιωπή για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ την κοινή ζωή του με την Ιωάννα Τούνη, μέσα και έξω από το σπίτι.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε τα όσα τραβάει το μοντέλο και παρουσιαστής, ζώντας μαζί με την influencer, αποκαλύπτοντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ότι δεν μπορεί να βγει από τη τουαλέτα, χωρίς να ρωτήσει αν κάνει story.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Ζαρίφη είδε το απόσπασμα στην εκπομπή “Οδό Ζαρίφη” και απάντησε χιουμοριστικά «είναι ο μόνος που με καταλαβαίνει και με σιγοντάρει. Κόβεται η ανάσα, η αναπνοή, όταν κάνει story, λες και απαγγέλλει ο Γκόραν Μπρέγκοβιτ. Την ημέρα κάνει 20 stories, την εβδομάδα 140 με έναν γρήγορο υπολογισμό! Ο κόσμος τα ξέρει όλα πλέον, είναι και παρατηρητικός».

Στο τέλος, ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «είναι πλάκα αυτό που κάνουμε. Εγώ δεν κάνω stories; Μόνο που ζω φταίω για την Ιωάννα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την καθημερινότητά του με την Ιωάννα Τούνη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share