Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

27 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα: Η Κέιτ Μίντλετον βοήθησε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να κάνει το απόλυτο «θαύμα» που αλλάζει τα πάντα στο Μπάκιγχαμ

Όλη η οικογένεια βρέθηκε πιο κοντά και οι γέφυρες έπεσαν

28 Απριλίου 2024 13:57
27 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα: Η Κέιτ Μίντλετον βοήθησε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να κάνει το απόλυτο «θαύμα» που αλλάζει τα πάντα στο Μπάκιγχαμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Μπάκιγχαμ περνά μια δύσκολη περίοδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά τη διπλή διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, σε ένα γεγονός που έχει «δέσει» ακόμη περισσότερο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κλείνοντας «πληγές» χρόνων, ή μάλλον δεκαετιών.

Η υπόθεση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, άλλωστε, είχε πάντοτε την ιδιαιτερότητά της και «πλήγωνε» την οικογένεια του Καρόλου, που δυσκολεύτηκαν για πολλά χρόνια να αποδεχθούν ως σύζυγο του τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας και νυν Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας, την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Αυτή ήταν, βέβαια, η γυναίκα που πάντοτε αγαπούσε ο Κάρολος, κάτι που δεν έκρυβε ακόμη και στον έγγαμο βίο του με την Νταϊάνα. Τόσο ο Ουίλιαμ όσο και ο Χάρι, άλλωστε, δεν ένιωθαν και τα καλύτερα συναισθήματα στο γάμο του πατέρα τους με την Καμίλα και, από όσο δαίνεται, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2024, ώστε με αφορμή τις δύσκολες στιγμές, που περνά η βασιλική οικογένεια, όλοι τους να έρθουν πιο κοντά, καθώς τα πράγματα ειδικά για τον μονάρχη δεν φαίνονται καθόλου ευοίωνα.

Έτσι ήρθαν πιο κοντά Ουίλιαμ και Καμίλα

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Καμίλα έχουν έρθει πια πιο κοντά. Η περιπέτεια, που περνούν η Κέιτ και ο Κάρολος αντίστοιχα, αποτελεί ένα σκληρό γεγονός για το Μπάγκιχαμ, με τους δύο να αλληλοϋποστηρίζονται ηθικά και ψυχολογικά, καθώς και για εκείνους δεν είναι και η πιο εύκολη κατάσταση αυτή, που βιώνουν.

Ο Ουίλιαμ, βέβαια, είχε ήδη αρχίσει από τα προηγούμενα χρόνια να «ρίχνει γέφυρες», αναγνωρίζοντας στην Καμίλα το πόσο ευτυχή έκανε τον πατέρα του, όπως και το γεγονός, ότι πρόκειται για μια ιστορία αληθινής αγάπης. Η μάχη που δίνουν, τόσο ο Κάρολος όσο και η Κέιτ, τους βοήθησε να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλο, πετυχαίνοντας κάτι που κάποτε έμοιαζε με «θαύμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share