Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»

Όλη η Βρετανία μιλά για τη σιγή στην πρώτη εμφάνιση του διαδόχου του θρόνου

18 Απριλίου 2024 23:15
Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μετά από «διάλειμμα» ενός μήνα για να συμπαρασταθεί στην Κέιτ Μίντλετον που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, επισκέφθηκε την φιλανθρωπική οργάνωση διανομής πλεονασματικών τροφίμων «Surplus to Supper» στο Σάρεϊ και συγκινήθηκε όταν οι εργαζόμενοι του έδωσαν κάρτες με ευχές για γρήγορη ανάρρωση για την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας βοήθησε το προσωπικό στην ετοιμασία αλλά και στη διανομή του φαγητού. Ο μελλοντικός βασιλιάς της Γηραιάς Αλβιώνας δεν δίστασε να μπει στην κουζίνα, να φορέσει ποδιά και να μαγειρέψει σάλτσα μπολονέζ μαζί με τον σεφ. Στη συνέχεια βοήθησε τους εθελοντές στην μεταφορά των μερίδων του φαγητού στα βανάκια της οργάνωσης.

Δείτε επίσης: Έμεινε μόνος με «τσακισμένα φτερά» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Έχει μικρά παιδιά, μια άρρωστη σύζυγο και έναν άρρωστο πατέρα»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υποσχέθηκε σε εθελόντρια πως θα φροντίζει την Κέιτ Μίντλετον

Αρκετοί από τους εργαζόμενους - εθελοντές πλησίασαν τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου και του έδωσαν κάρτες με ευχές για γρήγορη ανάρρωση για την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο, που δίνουν ταυτόχρονα μάχη με τον καρκίνο.

Μια 71χρονη εθελόντρια, η Ρέιτσελ Σάνταπα, πλησίασε τον πρίγκιπα της Ουαλίας και του έδωσε δύο κάρτες με ευχές για την σύζυγό του και για τον πατέρα του. Ο πρίγκιπας συγκινήθηκε, την άγγιξε στον ώμο και όταν η 71χρονη του είπε να προσέχει την Κέιτ Μίντλετον εκείνος της υποσχέθηκε πως θα το κάνει.

Ο Ουίλιαμ προσπάθησε να αλλάξει θέμα με την εθελόντρια γιατί η συγκίνησή του ήταν μεγάλη και δείχνοντάς της ένα δοχείο με μικρά στρογγυλά ζυμαρικά, που προτιμούν τα παιδιά, της είπε: «Έχετε και ζυμαρικά σε σχήμα κρίκων; Έχω παιδιά, αγαπώ κι εγώ τα ζυμαρικά σε σχήμα κρίκων».

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην φιλανθρωπική οργάνωση στο Σάρεϊ είναι η πρώτη δημόσια υποχρέωση που εκπληρώνει ο Βρετανός γαλαζοαίματος στο πλαίσιο των θεσμικών καθηκόντων του, μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον στις 22 Μαρτίου πως διαγνώστηκε με καρκίνο. Η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας της Ουαλίας εμφανίστηκε να εκπληρώνει βασιλικά καθήκοντα ήταν στις 19 Μαρτίου σε φιλανθρωπική οργάνωση για τους άστεγους στο Σέφιλντ.

Έκτοτε, ο Βρετανός γαλαζοαίματος βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον και των τριών παιδιών τους. Όπως είχε παραδεχθεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όταν ανακοίνωσε δημόσια πως διαγνώστηκε με καρκίνο, εκείνη και ο σύζυγός της το είπαν στα παιδιά τους με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία τους. Η Κέιτ Μίντλετον ανέφερε με συγκίνηση: «Τους είπα πως θα είμαι OK».

Τις διακοπές του Πάσχα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα τρία παιδιά τους τις πέρασαν ιδιωτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην βασιλική κατοικία Άνμερ Χολ, στο Νόρφολκ. Στις 17 Απριλίου τα σχολεία άνοιξαν στη Βρετανία, ο 10χρονος πρίγκιπας Γεώργιος, η 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο 5χρονος πρίγκιπας Λούις επέστρεψαν στις σχολικές τάξεις και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share