Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Παρατούν το θρόνο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Τους το ζήτησε ο Κάρολος κι εκείνοι αρνήθηκαν»

Η απόφαση του μέλλοντα Βασιλιά να σταθεί στη σύζυγό του παρά τις υποχρεώσεις

16 Απριλίου 2024 07:40
Παρατούν το θρόνο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Τους το ζήτησε ο Κάρολος κι εκείνοι αρνήθηκαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν περάσει πολύ δύσκολους μήνες, τόσο λόγω της αρχικής διάγνωσης του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο όσο και της ίδιας λίγο αργότερα, με το ζευγάρι να επιχειρεί να σταθεί στα πόδια του και τον διάδοχο του θρόνου να είναι στο πλευρό της συζύγου του με περισσότερη τρυφερότητα από ποτέ.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας πολλές φορές έχει αποδείξει το πόσο νοιάζεται για το καλό της μέλλουσας Βασίλισσάς του, με συνέπεια μάλιστα να αρνηθεί από τον Κάρολο την πρόσκληση σε μια υποχρέωση, όπου κάποιο υψηλά ιστάμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας έπρεπε να βρεθεί, θέτοντας σε προτεραιότητα την οικογένειά του. την ίδια στιγμή που η βοήθεια από τον Πρίγκιπα Χάρι... αγνοείται.

Η εκδήλωση όπου ο Ουίλιαμ αρνήθηκε να παρευρεθεί για να σταθεί στο πλευρό της Κέιτ

Συγκεκριμένα, ο Ουίλιαμ απάντησε αρνητικά στο να αντικαταστήσει τον πατέρα του σε εκδήλωση της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα τον προσεχή Οκτώβριο. Ο Κάρολος, φυσικά, δε θα ταξιδέψει πραγματοποιώντας επίσης τη θεραπεία του εναντίον του καρκίνου, όμως και ο γιος του θέλει να είναι δίπλα στη σύζυγό του και, για αυτό το λόγο επίσης δε θα παρευρεθεί.

Όπως αναφέρθηκε στο Express UK, άλλωστε, η εκδήλωση αυτή δε βρίσκεται μέσα στις πολύ υψηλές προτεραιότητες της βασιλικής οικογένειας, με αποτέλεσμα ούτε ο Βασιλιάς ούτε και ο διάδοχος του θρόνου να βρεθούν στη Σαμόα. Κάπως έτσι, κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση του μέλους της βασιλικής οικογένειας, που θα παρευρεθεί στην χώρα, που αποτελεί κομμάτι της Κοινοπολιτείας.

Όλα αυτά, βέβαια, δε σημαίνουν ότι τα πιο υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας δε θα επιδιώξουν ολοένα και περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις, όσο ο καιρός περνά. Ο Κάρολος έχει ήδη ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση, με την Κέιτ να αναμένεται σύντομα να αρχίσει να αναλαμβάνει ξανά τις αρμοδιότητές της, με κεντρικό στόχο η βασιλική οικογένεια να στείλει ισχυρό μήνυμα για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share