Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Το ξεκαθαρίζει ο Αλέξης Γεωργούλης για την Ελένη Χρονοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες της, δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ» (video)

«Κατηγορηματικά λέω ότι δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον βιασμό ούτε με την κακοποίηση»

17 Απριλίου 2024 14:46
Το ξεκαθαρίζει ο Αλέξης Γεωργούλης για την Ελένη Χρονοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες της, δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και το podcast του με τίτλο «Πρώτη Λέξη» έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας ανοιχτά για την καταγγελία από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, σε βάρος του.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ. Δε νομίζω ότι θα εξοκείλουμε τόσο πολύ από την πραγματικότητα. Αν γίνει η δική και υπάρξει κάτι αρνητικό, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει κάτι αρνητικό».

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Οι πρώτες δηλώσεις για την καταγγελία από την Ελένη Χρονοπούλου

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Προσπαθώ να έχω εμπιστοσύνη στο πώς βλέπει η Δικαιοσύνη τα πράγματα και στο πώς μπορεί να μπει βαθιά, να δει την πραγματικότητα και να βγάλει ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Κατηγορηματικά και ξεκάθαρα λέω ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπόθεση, ούτε με τον βιασμό ούτε με την κακοποίηση. Ρώτησα τη δικηγόρο μου και μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ζητήσω να έρθω σε επικοινωνία με την άλλη πλευρά, γιατί νομικά δεν είναι σωστό. Ακολούθησα τις οδηγίες της».

Έτοιμος για όλα ο Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά» (video)

Για τις Ευρωεκλογές, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Πρωινό Σουσού.

«Υπάρχει το άγχος της καινούριας αρχής κοιτάμε τώρα το πώς θα βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, σε μία νέα εκκίνηση και βλέπουμε», είπε αναφορικά με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές.

«Έχω συνηθίσει να βρίσκομαι σε δύο μέρη σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε δεν μου είναι κάτι δύσκολο. Το κυριότερο είναι πώς θα κάνουμε μια καλή αρχή, ώστε να έχουμε μια πορεία επιθυμητή», τόνισε για τα συνεχόμενα ταξίδια.

«Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά, ό,τι υπάρχει στην Ελλάδα σε τηλεοπτική πρόταση θα ήθελα να τη συζητήσω, θα δούμε. Τώρα προτεραιότητα έχουν οι εκλογές. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, μόνο που πρέπει πολλά πράγματα να μπουν στο σωστό σημείο για να πούμε ότι έχουμε συμφωνία», τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share