Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για τη Ρούλα Κορομηλά: «Αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω»

Χτύπημα σοκ για την παρουσιάστρια

15 Απριλίου 2024 09:42
Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για τη Ρούλα Κορομηλά: «Αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σταμάτης Γιατράκος σε ηλικία 65 ετών όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα.

Ο γνωστός μουσικός επιμελητής και παραγωγός είχε επενδύσει με τις μουσικές του επιλογές σειρές και εκπομπές της τηλεόρασης, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα μας κρατούσε συντροφιά για πολλά χρόνια μέσα από πολλούς και γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Σταμάτης Γιατράκος ήταν ο άνθρωπος πίσω από την επιλογή των μουσικών που ακούσαμε σε πολλές σειρές, όπως: «Άγριες Μέλισσες», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Σαββατογεννημένες», «Τούρτα της μαμάς» και «50-50», «To Καφέ της Χαράς», η «Πολυκατοικία».

Ο ίδιος είχε συνεργαστεί και με τη Ρούλα Κορομηλά η οποία έσπευσε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε: «Σταμάτη μου αγαπημένε έφυγες και αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω. Χάθηκαν οι λέξεις», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Έβαλε τέλος στα σενάρια η Ρούλα Κορομηλά - «Δεν βιάζομαι, δεν είμαι κοριτσάκι...» (video)

Βραβείο για την προσφορά της στο νησί της Σύρου έλαβε η Ρούλα Κορομηλά – καθώς και άλλοι γνωστοί Έλληνες – σε τιμητική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους και η κάμερα του Breakfast @Star ήταν εκεί και εξασφάλισε δηλώσεις.

Αρχικά, διέψευσε τις φήμες που θέλουν το Σπίτι με το Mega να σταματάει πρόωρα λέγοντας «έχω γύρισμα την Τρίτη και έχω και πολλές ώρες».

Θα συνεχίσει του χρόνου το Σπίτι με το Mega; Θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι;

«Είμαι κάκιστη στα τηλεπαιχνίδια, δεν είμαι καλή σε αυτά ο καθένας εφ’ ω ετάχθη. Δεν βιάζομαι, δεν είμαι κοριτσάκι που ξεκινάει τώρα και έχω την αγωνία τι θα κάνω. Ας πάνε τα νέα παιδιά να κάνουν και αν υπάρξει χώρος και έχω και εγώ διάθεση να κάνω κάτι σωστό».

«Θα ήθελα να συμβάλω μέσω της τηλεόρασης στα κοινωνικά δρώμενα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχω, ότι δεν ακούγεται η φωνή μου και δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου κι αυτό με πνίγει»

Αποκάλυψη "φωτιά" Ναταλία Γερμανού για Κορομηλά: «Η Ρούλα μου έκανε "καψόνι"...»

Στο podcast, «Επιεικείς Έφηβοι» είχε μιλήσει η Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε ένα "καψόνι" που της είχε κάνει η Ρούλα Κορομηλά και πώς αποφάσισε να γράψει τραγούδια για μεγάλου καλλιτέχνες που μέχρι και σήμερα κάνουν επιτυχία.

Παρότι η ίδια είχε το ταλέντο της ομοιοκαταληξίας, το να μπει στη διαδικασία να γράφει τραγούδια ήρθε εντελώς τυχαία και τηρεί αυτό που λέμε «Δεν έτυχε, πέτυχε!». Παράλληλα, βαρύ πένθος βιώνει η Ναταλία Γερμανού, η οποία με ανάρτησή της στο instagram ενημέρωσε για την απώλεια συγγενικού της προσώπου.

«Στα 90’s ήταν λιγότερες οι στιχουργοί. Όταν έγραψα την πρώτη μου μπαλάντα στη Μαντώ, αυτή που θαύμαζα πολύ ήταν η Εύη Δρούτσα. Η Λίνα Νικολακοπούλου ήταν η μέντορας όλων, ήταν ποιήτρια. Δεν ήμασταν πολλές. Η Ρεβέκκα Ρούσση έγραφε επίσης αλλά μετά βγήκαν περισσότερες. Δεν είχε ιδέα ο Χαριτοδιπλωμένος ότι γράφω. Έριξε τη ζαριά του απλά.

Έγραφα ωραίες εκθέσεις και κάποια στιγμή πήγα να του κάνω μια συνέντευξη και κάπως μου είπε ότι γράφει τον δίσκο της Μαντούς και μου είπε να πάω να δω πώς είναι το στούντιο. Είχαν τελειώσει τα 8 από τα 10 τραγούδια. Όπως μου έπαιζε τη μουσική μου λέει “Μπορείς να γράψεις τους στίχους;”. Και το έγραψα σε 1,5 ώρα. Τελείως τυχαία, πραγματικά έριξε ζαριά.

Είναι σαν να ρωτάμε έναν κομμωτή πώς μπορείς και κάνεις τέλεια τα μαλλιά. Εγώ αν δεν με χτενίσει κάποιος θα βγω με μαλλιά σαν σκούπα. Δεν μπορώ να σας το απαντήσω. Αυτό που λένε περί ευαισθησίας. Υπάρχουν κάποια άτομα σαν την Ελεάνα Βραχάλη που είναι πολύ ευαίσθητη. Εγώ είμαι η “σκληρούλα” και σε κάποια τραγούδια φαίνεται. Αν πάρουμε το Αλήτισσα βροχή του Λιβιεράτου έχει μια δόση εκδίκησης.

Στο σχολείο έγραφα ποιηματάκια, στιχάκια. Και όταν σκαρώναμε τραγουδάκια για τους καθηγητές, τα έγραφα εγώ. Την ευκολία της ομοιοκαταληξίας την είχα. Σε ένα Μπράβο μου είχε δώσει η Ρούλα Κορομηλά να γράψω ένα ρεφρέν σε 8 λεπτά. Μου έκανε αυτό το καψόνι και το έγραψα ένα ρεφρενάκι της πλάκας.’

Ναταλία Γερμανού και Ρούλα Γερμανού

Μετά τη Μαντώ μπήκε στη ζωή μου ο Θάνος Καλλίρης και ενηλικιώθηκα. Εκεί έκανα το practice μου, του έγραψα πολλά. Μετά ήρθε η Καίτη Γαρμπή το 1993 με το “Πες το με ένα φιλί”. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιο είναι το πρώτο σουξέ που έγραψες είναι της Καίτης Γαρμπής.

Με βολεύει να γράφω τον στίχο πρώτα. Έχει τύχει πολλές φορές να γράψω πάνω στη μουσική. Τα περισσότερα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή γράφτηκαν πάνω στη μουσική. Με τον Καρβέλα δουλεύαμε αλλιώς. Στα τραγούδια της Άννας Βίσση έγραφα τους στίχους και ο Καρβέλας τα μελοποιούσε. Μου αρέσει να γράφω μόνη μου και να αφήσω το συναίσθημα να με πάει. Όταν έχω τα μέτρα δυσκολεύομαι περισσότερο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share