Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έβγαζα 100 φράγκα κάθε φορά που πόζαρα γυμνός» (video)

«Ήμουν μοντέλο σε ζωγράφους»

12 Απριλίου 2024 20:37
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έβγαζα 100 φράγκα κάθε φορά που πόζαρα γυμνός» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκάλυψη έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συζήτησή του με τη Τζένη Μελιτά.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τα επαγγέλματα, που έχει ακολουθήσει στο παρελθόν. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση για τον γιό του.

Όπως είπε, παλιότερα πόζαρε ως μοντέλο σε ζωγράφους. «Ήμουν μοντέλο σε ζωγράφους. Γυμνό, χωρίς ρούχα. Όχι εδώ στην Ελλάδα», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς έκανε. Ανέφερε μάλιστα, πως έβγαζε 100 γαλλικά φράγκα, κάθε φορά που πόζαρε.

«Το έκανα, όταν ήμουν στη Γαλλία κι ήθελα να βγάλω ένα χαρτζιλίκι. Είχαν έρθει στη σχολή μας και είχαν βάλει μια αγγελία και πηγαίναμε σε σχολές ζωγραφικής, σε ατελιέ και κάναμε τα μοντέλα», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Υπάρχω σε κάποιους πίνακες μαθητών του 1987. Καθόμουν ένα δίωρο και έπαιρνα 100 γαλλικά φράγκα τη φορά».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε τη γυναικεία μας πλευρά κάποια στιγμή»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για τη γυναικεία πλευρά των ανδρών, τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός παρότρυνε με τις δηλώσεις του, όλους τους άνδρες να ανακαλύψουν την γυναικεία τους πλευρά που κρύβουν μέσα τους: «Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε» είπε δείχνοντας μία εικόνα από το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του.

Δείτε ακόμα: Τρελά ερωτεuμένος ο Σταύρος Σβńγκος: Αυτή είναι η καλλоνń σύντροφός του

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε: «Αυτή η δήλωσή του ήταν πολύ σημαντική, αυτή τη στιγμή που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο μέτωπο κανονικά, ένας άνδρας που αγαπάει τις γυναίκες να λέει “Ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτή” για μένα αυτό σημαίνει ότι ως άνδρας αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν τις έχω απέναντι», είπε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, ενώ κατέληξε για τον Σταύρο Σβήγκο: «Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά και εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουμε κάποια στιγμή».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share