Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το τρένο στα Τέμπη - Από τότε ξυπνάμε...»

«Έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό το τρένο...»

7 Απριλίου 2024 12:19
«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το τρένο στα Τέμπη - Από τότε ξυπνάμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι για το δυστύχημα στα Τέμπη, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που μας συγκλόνισε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε on air πως ο αδερφός της είχε αγοράσει εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι του συγκεκριμένου τρένου.

«Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο. Έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό το τρένο. Το πρωί εκείνο ξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε και δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα αν μπήκε. Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι.

Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα και κάνουμε τον σταυρό μας που τελικά δεν μπήκε στο τρένο επειδή προέκυψε μια δουλειά και πήρε αεροπλάνο.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Καραμανλή ακόμα και για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο! Για «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» μιλά η ΝΔ (video)

Δεν μπαίνει στα αεροπλάνα από φόβο και ταξίδευε μόνο με τρένο. Άρα αυτό μας αφορά όλους! Απλά δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που τους συνάντησε η τραγωδία. Μπορούμε όμως να τους σταθούμε. Με συγκλόνισε ο κύριος Πλακιάς», αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι.

Μαρία Καρυστιανού: Η συγκλονιστική ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο για τα Τέμπη - Υπερασπιζόμαστε νεκρά ή ζωντανά τα παιδιά, η κυβέρνηση αδιαφόρησε» (video)

Εκ νέου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες βρέθηκε σήμερα (3/4) η Μαρία Καρυστιανού. Η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης και πρόεδρος του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος «Τέμπη 2023» συμμετέχει και μίλησε σε εκδήλωση με θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Κουντουρά.

Η κα Καρυστιανού με την ομιλία της άφησε αιχμές για τον Έλληνα πρωθυπουργό και χαρακτήρισε τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει να εγκαινιάσει το κέντρο τηλεδιοίκησης της Βόρειας Ελλάδας μία ημέρα μετά το δυστύχημα των Τεμπών.

Είπε επίσης ότι κατά παραδοχή σε συνέντευξη οι οδηγίες για το μπάζωμα της περιοχής, ουσιαστικά κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό, και δόθηκαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η κα Καρυστιανού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή λέγοντας ότι αδιαφόρησε για την ασφάλεια των πολιτών, διότι έλαβε προειδοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς για την κακή κατάσταση που επικρατούσε στους σιδηροδρόμους.

Η πρόεδρος του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος «Τέμπη 2023» κατέληξε σημειώνοντας «κάποιοι κρυμμένοι πίσω από την ασυλία τους, αποφεύγουν την ευθύνη όταν ζορίζονται και θέλουν το σάπιο σύστημα να παραμείνει σάπιο και να μην αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Θα αποτρέπαμε τα παιδιά μας από την επιλογή του τρένου, αν γνωρίζαμε τη φρικτή πραγματικότητα. Μάθαμε εκ των υστέρων ότι η καθημερινή λειτουργία των τρένων ήταν γεμάτη από βλάβες και ατυχήματα. Εκ μέρους των μηχανοδηγών πολλαπλά υπομνήματα είχαν φθάσει στο γραφείο του πρωθυπουργού και των υπουργών», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Καρυστιανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share