Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κατρίνα Τσάνταλη - Ανδρέας Βούλγαρης: Πρώτη φορά γονείς!

Σύσσωμη η εγχώρια showbiz της εύχεται για τη γέννηση του γιου της

22 Μαρτίου 2024 08:51
Κατρίνα Τσάνταλη - Ανδρέας Βούλγαρης: Πρώτη φορά γονείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης πριν έναν μήνα ακριβώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η χαρμόσυνη είδηση είχε γίνει γνωστή αρχικά μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης 20/3 η ιδρύτρια του A Little Shelter και συγγραφέας επιβεβαίωσε τον ερχομό του γιου της.

Διαβάστε επίσης: Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλίτσα

Πιο συγκεκριμένα, η Κατρίνα Τσάνταλη, με αφορμή τον έναν μήνα από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καρπού του έρωτά της με το μέλος των Alcatrash, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις πιο τρυφερές στιγμές της με τον νεογέννητο γιο της.

«Ένας μήνα μαζί» έγραψε η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα όταν αντίκρισε και πήρε αγκαλιά για πρώτη φορά τον γιο της.
Η Κατρίνα Τσάνταλη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο – ιδιαίτερα λόγω της φιλοζωικής δράσης της – και δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Οι επώνυμες φίλες της, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα μπορούσαν να μην της ευχηθούν και δημόσια κάτω από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χωρισμός "βόμβα" για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ: Έδωσαν τέλος στο γάμο τους, έχουν μαζί και ένα παιδί

Χωρισμός "βόμβα" έγινς γνωστός για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ καθώς έδωσαν τέλος στο γάμο τους ενώ έχουν μαζί και ένα παιδί.

Μία πολύ γνωστή ηθοποιός, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Secret» των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, μάλιστα, επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τον σύζυγό της, κάτι που δεν είχε ακουστεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ που χώρισε αθόρυβα

Συγκεκριμένα, αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έδωσαν τέλος στο γάμο τους η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Χρήστος Ζαχαριάδης. Επίσης, ακόμη ένα ζευγάρι της showbiz πήραν την οριστική απόφαση κια χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Η κόρη του επίσης ηθοποιού Θοδωρή Κατσαφάδου και ο γιος της αγαπημένης πρωταγωνίστριας Χριστίνας Τσάφου αποφάσισα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά την απόκτηση ενός αγοριού.

Την αποκάλυψη έκανε εμμέσως η Μαριλού Κατσαφάδου σε συνέντευξή της, μην κρύβοντας την επιθυμία της στο μέλλον να προχωρήσει σε έναν ακόμα γάμο και στην απόκτηση και άλλου παιδιού.

Χωρισμός για Μαριλού Κατσαφάδου και Χρήστο Ζαχαριάδη

Δείτε τι είπε η ηθοποιός:

- Πώς βλέπεις το δικό σου μέλλον;

«Δεν το σκέφτομαι αυτό, βάζω στόχους. Θέλω να παίξω στην Επίδαυρο, όπου δεν έχω παίξει ποτέ. Το πάω μέρα με τη μέρα, ίσως λόγω και του παιδιού».

- Σε προσωπικό επίπεδο;

«Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

- Βλέπεις και επόμενο γάμο;

«Όχι, δεν ξέρω. Προς το παρόν, θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου».

- Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάνεις ακόμα ένα παιδάκι;

«Θα ήθελα να έχει αδελφό ο Παναγιώτης. Κάποια στιγμή, αν είμαι κι εγώ ακόμα σε φάση και μπορώ, θα ήθελα ακόμα ένα παιδί, γιατί όχι; Ναι, θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία αυτή και να υπάρχει ένας αδελφός ή μια αδελφή, είναι πολύ σημαντικό να έχεις αδελφό. Επειδή μπορεί να υπάρξει απόσταση του ενός παιδιού από το άλλο, είναι σημαντικό, είναι άλλος δεσμός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share