Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ρομαντική ψυχή ο Αντώνης Κανάκης - «Θέλω να χαρίσω στο μεγάλο μου κορίτσι...» (video)

Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του

21 Μαρτίου 2024 23:27
Ρομαντική ψυχή ο Αντώνης Κανάκης - «Θέλω να χαρίσω στο μεγάλο μου κορίτσι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης κρατά καλά φυλαγμένη την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγοντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του αλλά και αναφορές σε εκείνη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόκληση του Κωνσταντίνου Πλεύρη στον παρουσιαστή.

Έτσι λοιπόν όταν στο αποψινό Βινύλιο της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της ήταν μία ευχάριστη έκπληξη που κανείς δεν περίμενε.

«Το τραγούδι αυτό είναι παραγγελία και θέλω να το χαρίσω στο μεγάλο μου κορίτσι στο σπίτι που σήμερα έχει τα γενέθλιά της» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής των Boomers απευθυνόμενος στους τηλεοπτικούς του συνεργάτες, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

«Μόνο σήμερα, 21 Μαρτίου, που μπαίνει η άνοιξη, μόνο μια τέτοια μέρα, ένα τέτοιο κορίτσι θα μπορούσε να έχει γενέθλια και της αρέσει αυτό το τραγούδι και της το χαρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρόνια πολλά».

«Δίκασε» στεγνά ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται ειδικό πια...»

Στα θλιβερά γεγονότα του τρανσοφβικού προγκρόμ στην πλατεία Αριστοτέλους αναφέρθηκε από το βήμα των Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο μία πολυπληθής ομάδα τραμπούκων επιτέθηκε σε δύο τρανς άτομα εκτοξεύοντας προς το μέρος τους αντικείμενα, μπουκάλια και πέτρες. «Δεν είχαμε ιδιαίτερα τιμητικό Σαββατοκύριακο για τη Θεσσαλονίκη μας, ήταν θλιβερά τα πράγματα.

Και το Σάββατο και στο ντοκιμαντέρ με τον Στέφανο Κασσελάκη. Τι να κάνουμε… Είναι οι εποχές… Πάμε προς τα πίσω αντί να πηγαίνουμε μπροστά» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Κάθε φορά που τα συζητάμε αυτά τα πράγματα εντάξει τα καταδικάζουμε αλλά πότε επιτέλους κάποιος στα σοβαρά θα ασχοληθεί με τα αίτια; Γιατί έχει τόσο έντονα η νεολαία, η πιτσιρικαρία την ανάγκη να συμπεριφέρεται βίαια και ο ένας προς τον άλλο και προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά όχι μόνο να το καταδικάζουμε».

«Εννοούμε το κράτος, να ψάξει να βρει τα αίτια και υπάρχει περίπτωση να μπορούν να διορθώσουν και τρία πράγματα. Αν ασχοληθούν ειδικοί, επιστήμονες και δώσουν στην κυβέρνηση κάποιες βασικές αιτίες που οδηγούν τους νέους στην ανήλικη βία μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση και να διορθωθεί το πράγμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share