Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προκαλεί τον Αντώνη Κανάκη: «Αν ο κύριος έχει ανδρισμό, ας...» (video)

«Ουδέποτε με ενοχλούσαν οι βλάκες»

5 Μαρτίου 2024 12:36
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προκαλεί τον Αντώνη Κανάκη: «Αν ο κύριος έχει ανδρισμό, ας...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του πρώτου και τον χαρακτηρισμό «φασίστας» προς εκείνον.

Δείτε επίσης: Δεν κρατιούνται τα παιδιά: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε βραδινή έξοδο Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης

«Αν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα. Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δε με στενοχωρούν τα θέματα, ουδέποτε με ενοχλούσαν οι βλάκες. Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Έβγαλε το ποιόν που έχει μέσα του.

Αν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή και να μη μονολογεί. Να μου πει γιατί είναι φασίστας, εγώ έχω γράψει 85 βιβλία για τον αρχαίο πολιτισμό, την Ελλάδα και την ιστορία της, αυτός έχει ασχοληθεί καθόλου με την Ελλάδα. Εγώ ο φασίστας πιστεύω στον διάλογο, αυτοί οι δημοκράτες αρνούνται τον διάλογο» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«Στην Ελλάδα, τα lifestyle news είναι το ότι δεν αρέσουν στον κύριο Πλεύρη οι άφρο περούκες. Πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον κύριο Πλεύρη. Πως γίνεται ο κύριος Πλεύρης να αποτελεί θέμα στις lifestyle εκπομπές; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος του φασισμού στην Ελλάδα, γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;… Βγάζουν τους φασίστες να τους συνηθίσουμε κι εμείς;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Σε δύσκολη θέση ο Κανάκης: «Πώς γίνεται να ανοίγεις το στόμα σου να μιλήσεις για τη...» (video)

«Καταπέλτης» απέναντι στον Αντώνη Κανάκη στάθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος, με αφορμή τις σπόντες του στο γιατί οι εκπομπές δεν έχουν καλέσει τη Μαρία Καρυστιανού να μιλήσει για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στον λόγο του λέγοντας πως, ο Αντώνης Κανάκης θα έπρεπε να σταματήσει να χρησιμοποιεί λαϊκίστικες τεχνικές για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Όλοι την έχουμε καλέσει την κυρία Καρυστιανού στις εκπομπές μας, το είπε νομίζω και η Κατερίνα Καινούργιου. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά της να μη θέλει αυτή τη στιγμή να κάνει δηλώσεις. Εμείς την παρακαλάμε, γιατί θέλουμε την φωνή της», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού ανοίγοντας το θέμα προς τη συζήτηση στο πάνελ.

«Αυτό που κάνει ο Αντώνης Κανάκης είναι ο ορισμός του λαϊκισμού. Ξέρεις ακριβώς σε ποια τηλεόραση δουλεύεις, ξέρεις ότι είναι ένα πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να φιλοξενήσουν και επιλέγεις να ασχοληθείς με το πρόσωπο αυτού του αγώνα και όχι με το ίδιο το θέμα», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος παίρνοντας τον λόγο.

«Γιατί το προσωποποιεί και μιλάει για την κυρία Καρυστιανού; Κρύψαμε εμείς το θέμα; Αν μία εκπομπή τη βγάζει ντε και καλά για να παίξει το θέμα, το κάνει για την τηλεθέαση», τόνισε ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Πώς γίνεται να ανοίγεις το στόμα σου να μιλήσεις για τη Μαρία Καρυστιανού και να συγκρίνεις μέσα και τον Παλαιοχριστιανό; Ρε παιδιά, δηλαδή για τον Θεό… ας σοβαρευτούνε! Είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να ασχοληθούμε με το Ράδιο Αρβύλα», επισήμανε αιχμηρά ο Δημήτρης Πανόπουλος στη συζήτηση για τον Αντώνη Κανάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share