Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Πήρε θέση η Αθηναΐς Νέγκα για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος» (video)

«Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε»

8 Μαρτίου 2024 19:14
Πήρε θέση η Αθηναΐς Νέγκα για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, με αφορμή τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Άρη Μακρή, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την γνωστή Youtuber, ρωτήθηκε για το πώς ήταν εκείνη ως χαρακτήρας, αλλά και για το αν γνώριζε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, το αν σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί, νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν κοπάσει, θα σας το πω», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Και συνέχισε: «Έχω ακούσει περίπου ότι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Το metoo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε. Θα πρέπει τα θύματα να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία. Δυστυχώς μένουμε στην συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα Μαρία, πηγαίνει σε όλα τα θύματα».

Σόκαρε άπαντες η Αθηναΐς Νέγκα: «Τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί δημόσιο bullying από 1-2 παρουσιαστές...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε η Αθηναΐς Νέγκα, το πρωί της Δευτέρας 12/2. Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε ανοιχτά για το ξεκίνημά της αλλά και για το δημόσιο bullying, που είχε υποστει από δύο παρουσιαστές.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Αθηναΐς Νέγκα για Γιώργο Νταλάρα: «Βγάζει έναν σνομπισμό που δε με πείθει καθόλου»

Η εξομολόγησή της Αθηναϊδας Νέγκα για το δημόσιο bullying, που είχε υποστει

«Είμαι ίσως απόμακρη, δεν είμαι πάρα πολύ κοινωνική. Είμαι επικοινωνιακή λόγω δουλειάς αλλά δεν είμαι καθόλου σκοτεινή. Έκανα ραδιόφωνο πάρα πολλά χρόνια, η φάτσα μου παραμένει σχετικά άγνωστη. Οι περισσότεροι με αναγνωρίζουν από τη φωνή και όχι από το πρόσωπο.» ανέφερε αρχικά.

«Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν, αισθάνθηκαν ότι είμαι παρείσακτη. Δεν ήμουν αυτό που είχαν συνηθίσει. Ήθελαν να με βάλουν στην ομάδα του "αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη', γιατί απλώς ήμουν διαφορετική Η αλήθεια είναι ότι τα δύο πρώτα χρόνια είχα υποστεί ένα δημόσιο bullying από 1-2 παρουσιαστές, που ήταν πάρα πολύ σκληρό. Θέλω να τα αφήσω να περάσουν. Υπήρξε όμως ένας που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έκανε.

Υπήρχε συνάδελφος που έκανε ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή λέγοντας "αυτή η μάγισσα, η απαίσια, η έτσι, η αλλιώς". Μου φάνηκε τόσο ηλίθιο και ντροπιαστικό για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι και κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής.

Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, ίσως ήμουν ένας εύκολος στόχος να πουν ότι "αυτή είναι έτσι". Πολλές φορές για να πει κάποιος κάτι στον αέρα ή θέλουν να τα "χώσουν" σε κάποιον, λένε "αυτή η Νέγκα, που είναι έτσι, που είναι αλλιώς", γεμίζει το στόμα, περάσανε 30 δευτερόλεπτα, πάμε στο επόμενο θέμα. Δεν είναι ακριβώς εσκεμμένο. Είναι μία φοβία προς το διαφορετικό, μία ενόχληση ότι: ήρθε αυτή τώρα να μας κάνει την έξυπνη» αποκάλυψε Αθηναΐς Νέγκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share