Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Σπάνια εξομολόγηση από τον Γιώργο Καπουτζίδη - «Με παρότρυνε ο τότε σύντροφος μου να...» (video)

Η αποκάλυψη του σεναριογράφου

28 Φεβρουαρίου 2024 14:28
Σπάνια εξομολόγηση από τον Γιώργο Καπουτζίδη - «Με παρότρυνε ο τότε σύντροφος μου να...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξένησε τη Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Βreakfast @Star στο ησυχαστήριό του στην Αίγινα στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου ήμουν πολύ κρατημένος και την επόμενη μέρα μου βγήκε όλο. Υπήρχε πολλή ένταση. Είχα την κούραση ενός ανθρώπου που τρέχει Μαραθώνιο.

«Το δημοσιοποίησα (σ.σ. ότι είμαι γκέι) το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο. Νομίζω ότι με τσίγκλισε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω “έτσι είσαι τώρα θα δεις”» ανέφερε για το coming out.


«Είμαι μόνος. Ανοιχτός είμαι σε γάμο και παιδιά, έχει να κάνει με το πώς είσαι. Τώρα έχω συνηθίσει σε μια ζωή πιο ήσυχη εδώ οπότε είναι πιο δύσκολο να με βρει μια μεγάλη αλλαγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share