Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ευτυχισμένος ο Παντελής Τουτουντζής: «Μπράβο στην Ελλάδα μας» - Γιόρτασε με τρυφερή αγκαλιά στον σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά το «ναι» στη Βουλή

Με μία οικογενειακή φωτογραφία εξέφρασε τη χαρά του ο make up artist

16 Φεβρουαρίου 2024 09:51
Ευτυχισμένος ο Παντελής Τουτουντζής: «Μπράβο στην Ελλάδα μας» - Γιόρτασε με τρυφερή αγκαλιά στον σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά το «ναι» στη Βουλή
Από Εύη Κουρίδου

Δικαίωση έφερε για τον Παντελή Τουτουντζή η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, γιορτάζοντας το γεγονός με μια οικογενειακή αγκαλιά.

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πέρασε από τη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία 176 ψήφων, φέρνοντας χαμόγελα στα κυβερνητικά έδρανα και στα πρόσωπα των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, και, φυσικά, στα ομόφυλα ζευγάρια της χώρας.

Μεταξύ αυτών και ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με τον σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους και έγραψε:

«Η στιγμή που πια είμαστε οικογένεια και νομικά και θεσμικά, έφτασε! Μπράβο στην Ελλάδα μας που επέλεξε να πορευθεί με φως και δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Γιάννης Πουλόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει μιλήσει για τον σύντροφό του, με τον οποίο έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Αυτή την φορά, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που υπερψηφίστηκε με 176 "ναι" το βράδυ της Πέμπτης (15/2), δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μαζί του.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του συντρόφου του και γράφει «Ναι, δέχομαι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό του και σκοπεύουν να παντρευτούν στη Μύκονο, όπου ο δημοσιογράφος διαθέτει ξενοδοχείο.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ το «έκαψαν» στο γκέι μπαρ Sodade μετά το «ναι» στον γάμο των ομοφύλων

Στο μπαρ Sodade 2 στο Γκάζι διασκέδασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης (15/2).

Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Κασσελάκη κατά την άφιξή του για την αποχή του Παύλου Πολάκη, με τον ίδιο να σχολιάζει: «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;». Για το νομοσχέδιο συγκεκριμένα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ διασκέδασαν στο γκέι μπαρ Sodade

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ διασκέδασαν στο γκέι μπαρ Sodade

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ διασκέδασαν στο γκέι μπαρ Sodade

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share