Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Θάνατος μητέρας Άντζελας Δημητρίου: «Η Όλγα έμαθε τον χαμό της γιαγιάς της από…» - Όλα όσα αποκάλυψε η κουμπάρα της τραγουδίστριας, Κατερίνα Κούτρη (Video)

Οι άνθρωποι που έσπευσαν στο πλευρό της και ο τρόπος που έμαθε η κόρη της τον θάνατο της γιαγιάς της

22 Φεβρουαρίου 2024 11:23
Θάνατος μητέρας Άντζελας Δημητρίου: «Η Όλγα έμαθε τον χαμό της γιαγιάς της από…» - Όλα όσα αποκάλυψε η κουμπάρα της τραγουδίστριας, Κατερίνα Κούτρη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε την Τετάρτη 21/2 από τη ζωή η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου και αρκετοί άνθρωποι τόσο από τον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, όσο και στενοί άνθρωποι του περιβάλλοντός της, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Η «Λαίδη» περνά δύσκολες στιγμές, καθώς ζούσε στο ίδιο σπίτι με την πολύαγαπημένη μητέρα της, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Η κουμπάρα της τραγουδίστριας, Κατερίνα Κούτρη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου.

«Η Όλγα έμαθε τον θάνατο της γιαγιάς της από…»

«Η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να φεύγει ο γονιός και να μένει το παιδί», σχολίασε αρχικά η στενή φίλη της τραγουδίστριας.

«Λέμε ότι ήταν πλήρης ημερών, αλλά είναι η μανούλα σου και όταν είσαι σε ευάλωτη κατάσταση, όπως είναι αυτήν την περίοδο το παράπονο μεγαλώνει», συνέχισε.

«Δεν έχω μιλήσει με την Άντζελα, γιατί χθες που έγινε το συμβάν, είμαι υπέρ της διακριτικότητας. Σήμερα θα παώ από το σπίτι της να δω πώς είναι, αν χρειάζεται να βοηθήσουμε σε κάποιες διαδικασίες. Το να μιλάς λίγο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο», τόνισε.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι από τους πρώτους ανθρώπους που πήγαν να συλλυπηθούν την Άντζελα Δημητρίου ήταν η μάνατζέρ της, Βάσω Καπώνη, ο καλός της φίλος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Δήμος Αναστασιάδης και η Εύη Δρούτσα.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Κούρτη, η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από την οικιακή τους βοηθό.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η Άντζελα Δημητρίου θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις το Σάββατο, και στο J2US, αλλά και στο Barbarella όπου εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share