Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ξεχνώ την αγάπη μας, ξέρω ότι έχεις...»

«Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να σε δούμε πάλι στη σκηνή να μας τραγουδάς και να μας διασκεδάζεις»

15 Φεβρουαρίου 2024 11:06
Συγκινεί η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ξεχνώ την αγάπη μας, ξέρω ότι έχεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και συγκίνησε, τονίζοντας πως δεν ξεχνά την αγάπη τους. Η βασίλισσα της νύχτας ένιωσε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Φίλοι και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που την έζησαν και έχουν συνεργαστεί μαζί της της εύχονται περαστικά, και είναι σίγουροι πως σε λίγο καιρό θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της αλλά και τη σκηνή που τόσο αγαπά. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, που είχε συνεργαστεί μαζί της κατά το παρελθόν.

«Αγαπημένη μου Ζωζώ, σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Δε ξεχνώ τη συνεργασία μας, την αγάπη μας. Σου εύχομαι περαστικά, σιδερένια και σου εύχομαι πολύ γρήγορα να σε δούμε πάλι στη σκηνή να μας τραγουδάς και να μας διασκεδάζεις. Ξέρω ότι έχεις κέφι για ζωή και είναι τόσο εύκολο αυτό που έχεις που θα το ξεπεράσεις πολύ γρήγορα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μιλώντας για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε το βίντεο

«Λύγισε» η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα, δουλεύω από 7 χρόνων παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει»

Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε στην οπερέτα «Οι απάχηδες των Αθηνών» στο μουσικό θέατρο «Μαρία Κάλλας». και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια «λύγισε», αναφέροντας πως την συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, καθώς δουλεύει από 7 χρονών παιδί και αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει.

«Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από 7 χρόνων παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τα πάρτι που έκανα στην Κινέτα, δυστυχώς όμως κάηκε, σύντομα ωστόσο κάτι θα ξαναφτιάξω. Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι αλλά χαλάλι γιατί ήταν πολύ όμορφα. Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε». Παράλληλα, δείτε ποιος είναι τώρα ο σύντροφός της.

Όσο για τη συντροφικότητα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη απάντησε: «Η συντροφικότητα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή μου. Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share