Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Κάρφωσε» Κωνσταντίνο Αργυρό ο Δημήτρης Κοργιαλάς: «Χίλια συγνώμη, αλλά δεν κρατήθηκα...»

«Δεν κατάλαβα τι πουλάνε...»

22 Ιανουαρίου 2024 12:08
«Κάρφωσε» Κωνσταντίνο Αργυρό ο Δημήτρης Κοργιαλάς: «Χίλια συγνώμη, αλλά δεν κρατήθηκα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων σχετικά με τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κοριαλά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, έριξε το "κάρφί" του στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν κάνει διαφημίσεις κατά διαστήματα. Ο τραγουδιστής, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία από αφίσα του συναδέλφου του από το κέντρο όπου εμφανίζεται, στην Θεσσαλονίκη.

«Χίλια συγνώμη....αλλά δε κρατήθηκα!!!!!....ωραία γραβάτα, και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει.....απλά δε κατάλαβα τι πουλάνε!!!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα» (Video)

Απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για τα όσα είπε για τους καλλιτέχνες, τις διαφημίσεις και όσα είπε για το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει ανέφερε ότι είναι οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος και Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια. Κανείς δεν θα αφήσει το στίγμα του Μπιθικώτση, του Καζαντζίδη και των υπολοίπων θρύλων των προηγουμένων εποχών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Γιώργο Νταλάρα

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο σε ερώτηση για τα παραπάνω, απάντησε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα», χωρίς να δώσει συνέχεια, ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share