Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο άνδρας μου δεν είναι θετικός και έτσι δεν...»

«Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας, αν έρθει και δεύτερο παιδί είναι ευπρόσδεκτο»

16 Ιανουαρίου 2024 11:52
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο άνδρας μου δεν είναι θετικός και έτσι δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Σε τι δεν είναι θετικός ο άνδρας της;

Η παρουσιάστρια απάντησε αν θα τη δούμε μέσα στο 2024 στην τηλεόραση ενώ μίλησε και για την οικογένεια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στην τηλεόραση, δεν έχω κατασταλάξει» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τόνισε ότι είναι καλύτερο να οριστικοποιείται κάποιο πρόσωπο στην παρουσίαση και στη συνέχεια να το μαθαίνουν τα media. Παράλληλα, δείτε πώς σχολίασε η Ναταλία Γερμανού τη συνεργασία της με την Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Κάνουμε baby swimming από τον πέμπτο μήνα, απλώς δε δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί, γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άνδρας μου. Αν ήταν θετικός, θα έβαζα πολλά περισσότερα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας, αν έρθει και δεύτερο παιδί είναι ευπρόσδεκτο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Κίνηση ανθρωπιάς από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χαρίζω τα ρούχα μου σε εκκλησίες και οικογένειες που τα χρειάζονται»

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανακοινώνοντας πως θα χαρίσει μερικά από τα ρούχα της σε εκκλησίες και σε οικογένειας που τα χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δωρίσει τα ρούχα που δε χρειάζεται σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και το αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες. Παράλληλα, δείτε το «καρφί» που πέταξε ο Άρης Καβατζίκης εναντίον της.

«Αν εξαφανιστώ καμιά δεκαριά μέρες να ξέρετε που θα με βρείτε» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από ένα δωμάτιο γεμάτο ρούχα.

Ενώ σε αμέσως επόμενο story, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε, «Όσοι με ρωτάτε, πρόκειται για ρούχα πολλών ετών από πολλών μετακομίσεων που θα δοθούν σε οικογένειες, εκκλησίες και γενικότερα ανθρώπους που τα χρειάζονται».

ρούχα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share