Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Έξω από τα δόντια» ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ό,τι έκανα, το έχω κάνει από καλά έως πάρα πολύ καλά»

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω να αποδείξω κάτι πια»

28 Δεκεμβρίου 2023 09:15
«Έξω από τα δόντια» ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ό,τι έκανα, το έχω κάνει από καλά έως πάρα πολύ καλά»
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη με αφορμή την τρίτη σεζόν της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σχετικά με το αν είναι θετικός για μία τέταρτη σεζόν, ο ηθοποιός απάντησε καταφατικά στο περιοδικό My Tv. Για το εάν νιώθει «γεμάτος» με την πορεία της καριέρας του, δήλωσε: «Θεωρώ ότι στην καριέρα μου δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν πια».

Δείτε επίσης: 9 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Παπαθωμά: Η απόφαση του Πασχάλη Τσαρούχα για δεύτερο γάμο και άλλο ένα παιδί

Και πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε την ανάγκη να αποδείξουμε πράγματα και στον περιβάλλον μας και στον εργασιακό μας χώρο και στον εαυτό μας. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω να αποδείξω κάτι πια. Ό,τι έκανα, το έχω κάνει από καλά έως πάρα πολύ καλά. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και να βρίσκω πάντα το θετικό, το δημιουργικό κομμάτι της».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας για τις δουλειές που έχει κάνει

«Θα κινηθώ νομικά»: Έξαλλη η Θεοφανία Παπαθωμά για τα δημοσιεύματα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού της

Έξαλλη έγινε η Θεοφανία Παπαθωμά για τα δημοσιεύματα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού της, δηλώνοντας πως θα κινηθεί νομικά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Γιάννη Μαυρίδη κι έδωσε την απάντησή της.

«Μην ασχολείστε σας παρακαλώ! Το θέμα έχει διευθετηθεί. Θα κινηθώ νομικά απέναντι στα site που το δημοσίευσαν και σε όποιον άλλον συνεχίσει αυτή τη διαπόμπευση. Ευχαριστώ», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο

Θεοφανία Παπαθωμά: Η ανάρτηση που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Γρηγόρη Πετράκο και η προαναγγελία για μία νέα ζωή (Video)

Σαν βόμβα έσκασε το περασμένο Σαββατοκύριακο η είδηση πως η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο τραγουδιστής μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση αυτή προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που προανήγγειλε τον χωρισμό με τον Πετράκο

Ο χωρισμός όμως του ζευγαριού, φαίνεται πως ήρθε μέσα στο καλοκαίρι. Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία έκανε λόγο για μια… νέα ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share