Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

9 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Παπαθωμά: Η απόφαση του Πασχάλη Τσαρούχα για δεύτερο γάμο και άλλο ένα παιδί

Το ανακοίνωσε δημόσια

20 Μαρτίου 2023 14:02
9 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Παπαθωμά: Η απόφαση του Πασχάλη Τσαρούχα για δεύτερο γάμο και άλλο ένα παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποτέλεσε ένα εκ των μεγαλύτερων ανδρικών συμβόλων, που προβλήθηκαν στην ελληνική μυθοπλασία, με τον ίδιο να αποδέχεται απόλυτα αυτό το ρόλο και στην καθημερινότητά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρόσφατα ξεσήκωσε τα πλήθη με το ζεϊμπέκικό του, μίλησε για την προσωπική του ζωή στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του, τον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα, με τον πρώτο μάλιστα να είναι από το γάμο του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο δεύτερου γάμου και τρίτου παιδιού.

«Καμαρώνω τα παιδιά μου, αυτά είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς. Το να είσαι γονιός φέρει μια δυαδικότητα στη συμπεριφορά σου, πρέπει να προστατεύεις το παιδί, αλλά παράλληλα να διατηρείς την αθωότητά του. Ο Αχιλλέας έχει αίσθηση του δικαίου και δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια, μου μοιάζει. Η Αλεξάνδρα μου λείπει και της λείπω, γιατί είναι μακριά και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί.

Τρίτο παιδί δε θα έρθει. Για ένα γάμο ποτέ δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει, αλλά δεν είναι και στις προθέσεις μου», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share