Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Νόρα Βαλσάμη για Μαίρη Χρονοπούλου: «Με ζήτησε να πάω να τη δω πριν πεθάνει» - Η αποκάλυψη για την περιουσία της

«Σε εκείνη την κουβέντα της μου είχε μιλήσει και για τον θάνατό της...»

24 Δεκεμβρίου 2023 08:35
Νόρα Βαλσάμη για Μαίρη Χρονοπούλου: «Με ζήτησε να πάω να τη δω πριν πεθάνει» - Η αποκάλυψη για την περιουσία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νόρα Βαλσάμη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου της ζήτησε να πάει να τη δει πριν πεθάνει. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περιουσία της αείμνηστης ηθοποιού.

«Λατρεμένη γυναίκα! Εγώ μαζί της ξεκίνησα στο θέατρο, μικρό κορίτσι. Και με ζήτησε να πάω να τη δω πριν πεθάνει.

Και πήγα και την είδα στο σπίτι της 20 μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Καθίσαμε και μιλήσαμε για όλα. Με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε κάθε λίγο: “Σε αγαπώ τόσο πολύ γιατί είσαι το πιο αγνό παιδί του ελληνικού κινηματογράφου”. Παράλληλα, δείτε τον γολγοθά που ανεβαίνει η Νόρα Βαλσάμη.

Νόρα Βαλσάμη

Σε εκείνη την κουβέντα της μου είχε μιλήσει και για τον θάνατό της, ότι ως τελευταία επιθυμία ήθελε τα χρήματά της να τα δώσει στους φτωχούς και στην υπηρέτριά της.

Είχε μεγάλη ψυχή η Μαίρη και ήταν αντράκι στον χαρακτήρα.

Με τον θάνατο της Μαίρης έκλεισε ένας ολόκληρος κύκλος από τους ηθοποιούς. Πλέον είναι η σειρά μου να “φύγω”, γιατί έχω μείνει πολύ μόνη», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Ανατριχιάζει η Νόρα Βαλσάμη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πεπεισμένη ότι θα γίνει καλά, όταν μπήκε πια στο νοσοκομείο...»

Η Νόρα Βαλσάμη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ανατρίχιασε. Η ίδια αποκάλυψε πως η αείμνηστη ηθοποιός ήταν πεπεισμένη ότι θα γίνει καλά.

«Πλησίαζε Πάσχα! Ήταν το τελευταίο Πάσχα που η Αλίκη ήταν ζωντανή. Ήξερε ήδη ότι έχει καρκίνο. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “άντε, μαζέψτε τα πράγματα να πάμε στον Θεολόγο”. Ήταν πεπεισμένη ότι θα γίνει καλά. Ακόμα και τώρα, τα λόγια της πολλές φορές στριφογυρίζουν στο μυαλό μου. “Θα περάσει, Νοράκι μου, και αυτό, θα περάσει”, μου είπε. Νόμιζε ότι θα το αντέξει. Ενώ, αυτό ήταν το κρυφό μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον θάνατο της Καρέζη.

Νόρα Βαλσάμη και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όταν μπήκε πια στο νοσοκομείο και είχε πάρει το δρόμο της για να “φύγει”, εγώ κάθε μέρα μόλις τελείωνα τις πρόβες πήγαινα και της έκανα παρέα. Ώρες ολόκληρες. Μόνο εμένα ήθελε να μπαίνω στο δωμάτιο. Ούτε τη μάνα της δεν δεχόταν να πάει να τη δει. Και είχε τις αισθήσεις της μέχρι το τέλος. Τα τελευταία 24ωρα ήταν μελανιασμένη όλη. Δεν θέλω να θυμάμαι εκείνο το βλέμμα της, που μου τρυπάει ακόμα και σήμερα το μυαλό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share