Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: Ταλαιπωρία δίχως τέλος αύριο για την τραγουδίστρια – Εγκλωβίστηκε στο αεροδρόμιο και έχασε τις βαλίτσες της

Όσα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα

5 Δεκεμβρίου 2023 13:13
Άντζελα Δημητρίου: Ταλαιπωρία δίχως τέλος αύριο για την τραγουδίστρια – Εγκλωβίστηκε στο αεροδρόμιο και έχασε τις βαλίτσες της
Από Βασίλης Σακουλέβας

Μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασε η Άντζελα Δημητρίου κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ύστερα από την περιοδεία της στις ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, εκτός εαυτού ο Άρης Καβατζίκης με τις αποκαλύψεις για Στάνκογλου: «Πρέπει να το βγάλουμε στη φόρα; Έκανε σε κάποιον καλό;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έμεινε εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, εξαιτίας του χιονιά χωρίς να μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, η Άντζελα

Δημητρίου μαζί με την ομάδα της δεν μπόρεσαν καν να βγουν από το βαν του αεροδρομίου εξαιτίας της κακοκαιρίας.
«Έχουμε ξεπαγιάσει, σε λίγο θα κάνω κούνια μπέλα. Όλα καλά! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται» ανέφερε η ίδια στην εκπομπή του Alpha.,

Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε καθώς η τραγουδίστρια έχασε και τις βαλίτσες της.«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχαμε θέμα με την κακοκαιρία» ανέφερε η τραγουδίστρια κατά την άφιξή της στην Ελλάδα.

Δε θα την αναγνώριζε ούτε η κόρη της: Η διαφήμιση που έκανε η Άντζελα Δημητρίου πριν 30 χρόνια και θέλει να ξεχάσει (video)

Δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που στα πρώτα του βήματα συμμετείχαν σε διαφημίσεις, με την Άντζελα Δημητρίου να συμπληρώνει τη λίστα.

Η τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε σε ένα σπάνιο διαφημιστικό σποτ το 1993, όταν δηλαδή έκανε τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ψηλός, μελαχρινός με λαμπερό χαμόγελο: Αυτός είναι ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου (photo)

Τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φώτη, έφερε στον κόσμο η Όλγα Κιουρτσάκη πριν από τέσσερις μήνες, δίνοντας νέο νόημα στη σχέση τους.

Μάλιστα, η νέα μανούλα καθημερινά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θυμηθείτε επίσης: Τρυφερή γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη εγγονή της - «Με έκανες πολύ ευτυχισμένη!»

Αν και συνήθως δείχνει την μπέμπα της και σπανιώς τον άντρα της, την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη, μιας και στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα στο σπίτι τους, φωτογραφήθηκε μαζί του και με την κορούλα τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Την φωτογραφία θέλησε να τη δημοσιεύσει στο προφίλ της.

«Καλό μήνα, ο καλύτερος μήνας για να μοιραζόμαστε εικόνες χαράς με την οικογένεια μας!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.

Ο σύζυγος της Όλγας Κιουρτσάκη και γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου» - Συγκινεί η Όλγα Κιουρτσάκη για την 4 μηνών κορούλα της

Με τα πιο τρυφερά λόγια μίλησε η Όλγα Κιουρτσάκη για την κόρη της που έγινε 4 μηνών, τονίζοντας πως είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, έγραψε πως παρά τα δικά της λάθη, θα προσπαθήσει να δώσει στην κόρη της όλη της την αγάπη, ενώ εξομολογήθηκε πως αν δεν ήταν το μωρό της και ο σύζυγός της εκείνη θα έφευγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για την κόρη της

«Κλείνεις 4 μήνες ζωής!!! Αν θα έπρεπε να σε περιγράψω με λίγες λέξεις παιδί μου, θα έλεγα ότι είσαι ένας άγγελος, καλόβολο μωράκι, ήρεμο και χαμογελαστό, ευτυχισμένο και έτσι θα είσαι στην ζωή σου με εμάς γονείς που ξέρει όλος ο κόσμος πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε! Ο μπαμπάς @fotios_losis θα σου μάθει να είσαι έξυπνη να μην σε πιάνει κανείς στον ύπνο και να γίνεις δυναμική κι εγώ θα σου δίδαξω την καλοσύνη, την τιμιότητα, την καθαρή ματιά. Θα σου μάθω τι σημαίνει να αγαπάς τους ανθρώπους, χωρις να περιμένεις αντάλλαγμα. Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου. Με ένα βλέμμα παιδικό, αθώο, αγνό και ένα χαμόγελο που συναντάς πλέον σε λίγους ενήλικες ανθρώπους, μόνο σε όσους δεν έχουν πονηριά μέσα τους!

Η κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη έγινε 4 μηνών

Κι εγώ θα σταθώ δίπλα σου και θα σου χαρίσω μια ονειρική ζωή μου Μιχαέλα μου, είσαι το μόνο πράγμα που με κρατάει ζωντανή μετά τον μπαμπά σου! Αν δεν είχα εσάς θα έφευγα από αυτή την ζωή!

Δείτε επίσης: Συγκινεί η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι»

Τώρα πιά ειμαι 37 χρονών... αλλά πολύ κουρασμένη ψυχολογικά αλλά υπόσχομαι να μην σε πληγώσω, αποπάρω, διώξω, κάνω να κλάψεις, βρίσω σε άλλους, διαλύσω την οικογένεια μας, σε κάνω να πληρώσεις δικά μου λάθη και επιλογές ΠΟΤΕ!

Κι εγω…δεν θα ξαναγίνω ποτέ η ίδια.. όπως ήμουν πριν από εσενα μικρό νεραϊδάκι που ήρθες στην ζωή μου και με έκανες να την αντιμετωπίζω πλέον πιο σκληρά και να μην ανέχομαι πλέον καταστάσεις και συμπεριφορές!!! Σε υπερ-αγαπώ!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ έχει αποκαλύψει και τις δυσκολίες που πέρασε μετά την γέννα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share