Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Πετάει» στα σύννεφα ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου...»

«Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου»

29 Νοεμβρίου 2023 16:01
«Πετάει» στα σύννεφα ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα σύννεφα «πετάει» ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά τη γέννηση της κόρης του. Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ανέφερε πως υποκλίνεται στη γυναικεία φύση.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και το 2021 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτα και την οικογενειακή τους ευτυχία. Όλες αυτές τις μέρες, μετά τη γέννηση της κόρης τους, τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα αποφεύγοντας να κάνουν κάποια σχετική ανάρτηση.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του, ενώ μαζί τους είναι και ο μαιευτήρας αλλά και η μαία τους.

Την ανάρτηση αυτή ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά και συγκινητικά λόγια.

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο.

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share