Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Χορευταρού η Αγγελική Νικολούλη: Χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και το έριξε έξω - Την αποθέωσαν οι θαμώνες του μαγαζιού

Δεν την πιάνει κανείς!

29 Οκτωβρίου 2023 11:09
Χορευταρού η Αγγελική Νικολούλη: Χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και το έριξε έξω - Την αποθέωσαν οι θαμώνες του μαγαζιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χορευταρού έχει αποδειχτεί η Αγγελική Νικολούλη, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Αυτή τη φορά το έριξε έξω με φίλους και οι θαμώνες του μαγαζιού την αποθέωσαν για το χορό της.

Φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο έδειξε να διασκεδάζει από νωρίς με την παρέα των φίλων της όμως όταν άκουσε το αγαπημένο της τραγούδι, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, δεν αντιστάθηκε και σηκώθηκε από τη θέση της για να χορέψει.

Αποθεώθηκε από την παρέα της που χτυπούσε ρυθμικά παλαμάκια ενώ εκείνη χόρευε.

Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φυσικά και είχε πολλές προβολές με τους followers της να κάνουν από κάτω επικά σχόλια τόσο για τη χορευτική της δεινότητα όσο και για το κέφι και το μπρίο που διαθέτει ως προσωπικότητα.

Δείτε το βίντεο

Αγγελική Νικολούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον τραυματισμό στο μάτι

Η Αγγελική Νικολούλη μετά τον τραυματισμό στο μάτι της δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις πασχαλινές της διακοπές.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της (anikolouli.gr), ενημέρωσε τους φίλους της εκπομπής της για το τι ακριβώς συνέβη, γράφοντας μεταξύ άλλων:

Φίλοι μου, τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας. Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Αγγελική Νικολούλη πασχαλινές διακοπές

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει».

Ανήμερα του Πάσχα, 10 ημέρες μετά τον ελαφρύ τραυματισμό στο μάτι, η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε κάποιες εορταστικές στιγμές με τους ακολούθους της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρα γυαλιά.

Αγγελική Νικολούλη τραυματισμός στο μάτι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share