Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Τερτίπια» από Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο και στη σχέση του με τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου

«Ορίστε βρε αγάπη μου, δεν είσαι μόνο εσύ που με τη μάνα μου έχεις τέτοια ωραία σχέση»

12 Οκτωβρίου 2023 17:15
«Τερτίπια» από Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο και στη σχέση του με τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δικά της «τερτίπια» έκανε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αναφέρθηκε στον Μάκη Παντζόπουλο και στη σχέση του με τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ που ο Πάτρας πήγε με την πεθερούλα του. Πραγματικά! Και αυτούς τους έβλεπα το πρωί στην Ελεονώρα και έλεγα στον σύντροφό μου: “ορίστε βρε αγάπη μου, δεν είσαι μόνο εσύ που με τη μάνα μου έχεις τέτοια ωραία σχέση”. Και πόσο το χαίρονται οι μαμάδες όταν έχουν τόσο καλή σχέση, είτε με τον σύζυγο, είτε με τη σύζυγο του παιδιού τους. Να αισθάνονται πως είναι δικό τους παιδί».

«Έφυγε και η μάνα μου που ήταν μέχρι χθες εδώ, να το ακούσει» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας με τους συνεργάτες της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

Δείτε το βίντεο

«Φυσικά και έχει συμβεί. Η Ελένη είναι...» - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Φουστάνου για την ομορφιά της Μενεγάκη

O Aνδρέας Φουστάνος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που έχουν οι πελάτισσές του, ενώ μίλησε και για την κουμπάρα του, Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, ρωτήθηκε αν κάποια από τις πελάτισσές του του έχει ζητήσει να τη μεταμορφώσει στην Ελένη Μενεγάκη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τον... υπαινιγμό του Γιώργου Λιάγκα.

«Φυσικά και έχει συμβεί. Δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές φορές ότι ένα άτομο είναι όπως είναι, γιατί φταίει το γονίδιό του. Η Ελένη είναι το γονίδιό της τέτοιο και είναι όμορφη και λαμπερή από τη φύση της. Δεν κατασκευάζεται αυτή η ομορφιά», είπε αρχικά.

Όσο για τις παραμορφώσεις που βλέπουμε, μετά από κάποιες πλαστικές επεμβάσεις, ανέφερε: «Παραμόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραμόρφωση μπορεί να γίνει µε τα ενέσιμα. Εγώ δεν συμφωνώ µε αυτά. ∆εν προωθώ το ενέσιμο. ∆εν µου αρέσει, γιατί παραμορφώνει».

«Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς. Υπάρχει ένας µμιμητισμός, ό,τι έβαλε μια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει. Δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα φίλτρα που βλέπουμε στα social media», συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Φουστάνου για την ομορφιά της Ελένης Μενεγάκη

Τέλος, ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφορεί ότι η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιάζουν πλέον, πολύ, επειδή τον επισκέπτονται και τις έχει κάνει ίδιες. «Καμία σχέση δεν έχουν. Τα πρόσωπά τους δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο μόνο που μοιάζουνε η Ελένη με τη Νατάσα, είναι στο χρώμα των μαλλιών τους, πουθενά αλλού», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share