Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

"Μπηχτή" Γιώργου Λιάγκα: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός» - Το έμμεσο "καρφί" on air για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)

«Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου»

21 Σεπτεμβρίου 2023 12:53
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Μπηχτή" έριξε ο Γιώργος Λιάγκας για τον πρώην συνεργάτη του, Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας ότι: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός». Ενώ, "χείμαρρος" ήταν το Twitter κατά του Γιώργου Λιάγκα που ζητά λουλούδια από τον Κασσελάκη ελέω... "ανακάλυψης γιαγιάς"

Φαίνεται πως ο παρουσιαστής του Πρωινού δεν μπορεί να συγκρατήσει τη δυσαρέσκειά του με τον πρώην κολλητό και συνεργάτη του και το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για κάποιους που έχει βάλει δίπλα του και έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο.

Το έμμεσο "καρφί" του Γιώργου Λιάγκα on air για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Είναι προφανές, ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται στα κείμενα που γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά καιρούς στο blog του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share