Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει...» - Το "καρφί" της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τον... υπαινιγμό του Γιώργου Λιάγκα (Video)

«Εγώ θα σου πω ότι σε μία εκπομπή, αν έχει πέντε ανθρώπους, ξεχωρίζουν και οι πέντε. Άλλος φαίνεται πιο λίγο, άλλος λάμπει περισσότερο, εξαρτάται…»

21 Σεπτεμβρίου 2023 15:12
«Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει...» - Το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Καρφί" έριξε η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τον... υπαινιγμό του Γιώργου Λιάγκα σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό», για τους πρωταγωνιστές και τους δεύτερους ρόλους της τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε μεταξύ άλλων: «Προς συζήτηση είναι πώς κάνουμε τη δουλειά μας και γιατί ο καθένας μας κάνει την εκπομπή που κάνει. Αυτό είναι το θέμα. Τώρα, αν άλλον τον οδηγεί η ανάγκη να δουλέψει και να πάρει καλύτερα χρήματα, άλλον γιατί τον ενδιαφέρει να είναι στην τηλεόραση έτσι για τον εαυτό του και το είναι του, άλλον γιατί δοκίμασε αυτόν τον χώρο γιατί του ταιριάζει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς στην τηλεόραση, το τι κάνει ο καθένας έχει σημασία. Τι με νοιάζει εμένα ποιος το κάνει για τα λεφτά, ποιος το κάνει για κάτι άλλο; Μ’ αρέσει αυτό που βλέπω; Εγώ εκεί μένω. Αυτό που εγώ αποζητώ στην τηλεόραση είναι να υπάρχει ποικιλία. Αυτό που εμένα μπορεί να μην μου αρέσει, έχει το πελατειακό του σύστημα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα, αρκεί βέβαια και η ίδια η τηλεόραση να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους. Εκτός από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν την καριέρα τους, όλοι οι άλλοι είμαστε το ίδιο».

«Εγώ θα σου πω ότι σε μία εκπομπή, αν έχει πέντε ανθρώπους, ξεχωρίζουν και οι πέντε. Άλλος φαίνεται πιο λίγο, άλλος λάμπει περισσότερο, εξαρτάται…» αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Εκεί που θα προτείνουν τον Ουγγαρέζο, τον Κουτσόπουλο. Είμαστε όλοι ένα. Αυτό εννοώ», με την Ελένη Μενεγάκη να του επισημαίνει πως αν κάποια στιγμή είχε πάρει το ρίσκο να μη δεχτεί την πρόταση που του έκαναν (για δεύτερο ρόλο) γιατί θα ήθελε στην επόμενη δουλειά να έχει πρώτο ρόλο, θα του είχαν τηλεφωνήσει για να του κάνουν προτάσεις.

«Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει...»

«Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε θέλουν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ. Έχεις συμβόλαιο. Σαν παράδειγμα το λέω» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη και κοιτάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα μάτια κατέληξε:

«Ο καθένας σε μία ομάδα βγάζει το εκτόπισμά του, όσο κι αν τους έχει ίσα. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα κανάλια το βλέπουν. Αλλά για να βρει κανείς τη θέση του, να του δοθεί η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος. Πρέπει να λέει κάθε χρόνο “θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω”.

Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει. Γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσαντίζεσαι αλλά και όταν κυλούν ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου. Εσύ. Για να σε βουτήξουν οι άλλοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share