Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Π@@@στη καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτη»: Συνεχίζει την μάχη του μέσα από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης

«Θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα»

3 Οκτωβρίου 2023 16:13
«Π@@@στη καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτη»: Συνεχίζει την μάχη του μέσα από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική ιστορία με μωράκι που πάσχα από καρκίνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που καθ’ όλη τη διάρκεια της σοβαρής περιπέτειας με την υγεία του, δεν έχει σταματήσει να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα, γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο.


Πιο συγκεκριμένα, αναρτώντας μία φωτογραφία από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού, έγραψε: «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π@@@στη καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί… Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως… θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Η σύντροφός του, Μαρία Ντινώρη σχολίασε στην ανάρτηση του τραγουδιστή: «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε… είσαι ήδη νικητής…σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

«Μπόρα είναι θα περάσει και θα βγει το ουράνιο τόξο» - Συγκινεί η Ραφαέλλα Πιτσικάλη για την μάχη της που δίνει με τον καρκίνο (Video)

Με μεγάλη δύναμη και γεμάτη αισιοδοξία συνεχίζει η Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη τον αγώνα που δίνει για να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της MD Anderson στο Χιούστον των ΗΠΑ. Η ίδια κατά καιρούς ενημερώνει μέσω των κοινωνικών δικτύων τους διαδικτυακούς της φίλους, για την καθημερινότητά της και την πορεία της υγείας της.

Με νέα ανάρτηση που έκανε στο TikTok εξήγησε πως με την άφιξή της στην Αμερική και μετά τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν, οι γιατροί εντόπισαν όγκους και σε άλλα σημεία του σώματός της . Επίσης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είχε αποκαλύψει πως είχε περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα και είχε συγκινήσει με τη μάχη που έδωσε.

«Μπόρα είναι θα περάσει και θα βγει το ουράνιο τόξο»

«Δεν πειράζει… Εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε έτσι… Γιατί όπως λέω, μπόρα είναι θα περάσει και θα βγει το ουράνιο τόξο…», λέει στους διαδικτυακούς της φίλους και συγκινεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share