Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου»: Η αιχμηρή ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Έφεραν εσπευσμένα τον “επόμενο” εξ Αμερικής...»

29 Σεπτεμβρίου 2023 21:17
«Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου»: Η αιχμηρή ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Στέφανο Κασσελάκη
Από Ανθή Κουρεντζή

Στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε σε νέα ανάρτησή του στο facebook ο Γρηγόρης Πετράκος.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη τοποθέτησή του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά, ιδιαίτερα αιχμηρός, τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διάβασε παρακάτω αναλυτικά όσα έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Κάποιοι άνθρωποι αντιστάθηκαν στη λαίλαπα κι έφτιαξαν νέους πολιτικούς φορείς. Δεν ήταν τέλειοι και είχαν τα προβλήματά τους αλλά ήταν απλοί ανθρωποι σαν κι εμάς. Ο κόσμος τους έδωσε από 0.1 έως 0.6%.

Αυτή η κυβέρνηση κάθε μέρα που μένει θα είναι και μια πληγή, μια καταστροφή, μια εθνική προδοσία. Πιθανότατα να μη βγάλει ούτε τη μισή θητεία της. Βλέποντας αυτό οι Άρχοντες έφεραν εσπευσμένα τον “επόμενο” εξ Αμερικής. Και μάλιστα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα της ατζέντας.

Και έτρεξαν σαν αλαφιασμένοι να γραφτούν να το ψηφίσουν. Για τα μικρά κόμματα και τους νέους ανθρώπους είπαν ως δικαιολογία που δεν τους ψήφισαν ότι “δεν ενώθηκαν”. Οτι μπορεί κάποιοι να είναι βαλτοί… Ότι δεν έχουν πρόγραμμα… Αυτός με ποιον ενώθηκε; Αυτός δεν είναι βαλτός;

Ποιό πρόγραμμα είπε ότι θα ακολουθήσει; Τί είπε ότι θα κάνει για τα θέματα που μας καίνε (μνημόνια, μεταναστευτικό, Αιγαίο, υπογεννητικότητα, υποχρεωτικότητες κλπ) . Οι πρώτες του δεσμεύσεις ήταν ότι θα ξεχωρίσει Κράτος – Εκκλησία και ότι θα εξασφαλίσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αυτά είναι τα προβλήματα μας…

Οι καθημερινοί αγώνες τόσων ανθρώπων υπερφαλαγγίστηκαν από χορηγούμενα βιντεακια στο tiktok με χαριτωμένο σκυλάκι και αφιερώματα στην Καινούργιου για το πως μαζεύει ο Σωτήρας τα κακάκια του σκύλου με το σακουλάκι.

Απ την άλλη ο τωρινός αφήνει όλη την Ελλάδα να καεί, να πνιγεί και να πεθάνει από την πείνα! Δίνει την πάσα για αλλαγή. Θα βγει ο Ρόναλντο και θα μπει αλλαγή ο Μέσι, να μας βάλει τα επόμενα γκολ. Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share