Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

«Είχε σε δύο ώρες 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές» - Η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου για την ανάρτηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη που προκάλεσε σάλο (photo)

«Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης»

25 Σεπτεμβρίου 2023 21:48
«Είχε σε δύο ώρες 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές» - Η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου για την ανάρτηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη που προκάλεσε σάλο (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος, την οποία φαίνεται πως λίγο μετά διέγραψε, όπως ειπώθηκε το πρωί της Δευτέρας 25/9 στην εκπομπή «Πρωινό».

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook διευκρίνισε πως δεν έσβησε το επίμαχο κείμενο που έγραψε για τον νέο πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά πως η ίδια η πλατφόρμα «την κατέβασε».

«Είχε σε δύο ώρες 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές»

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε ότι έκανα μια ανάρτηση και μετά τη διέγραψα, επειδή είχε αρνητικές αντιδράσεις. Να πληροφορήσω ότι την ανάρτηση μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα ενώ είχε σε δύο ώρες μόνο 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές.

Αυτή δε, ήταν και η τελευταία φορά που έκανα αναφορά στο φυτευτό εκλεκτό της Αμερικανικής Δημοκρατικής παράταξης γιατί τα μέσα ενημέρωσής μας, μετά την αποστολή πλύσης εγκεφάλου για την Πλανδημία και την (εγ)κλιματική κρίση, τώρα έχουν αναλάβει την ολοήμερη προβολή του ώστε σαν επόμενος πρωθυπουργός να αποτελειώσει ότι θα έχει αφήσει όρθιος τούτος δω που έχουμε τώρα… Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης» ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Γιατί να φαρμακώνει με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;» - «Εξερράγη» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις Κούγια για Κασσελάκη (Video)

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Στέφανου Κασσελάκη και την εκλογή του ως νέου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κος Κασσελάκης πέτυχε μια νίκη, εκπροσωπεί ανθρώπους πολύ χαμηλού επιπέδου. οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Super Κατερίνα, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Γιατί να φαρμακώνει με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε ακούγοντας τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου.

«Γιατί να βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι επί παντός του επιστητού και να μη μένουν στην αρμοδιότητά τους. Έχει δίκη, να μιλήσει, αλλά να μιλήσει για τον Κασσελάκη, ως τι; Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Ως τι να μιλήσει; Γιατί να με φαρμακώνει; Γιατί να φαρμακώνει τον τηλεθεατή με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος και κατέληξε: «Απίστευτα πράγματα αυτά», είπε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share