Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Άγρια «επίθεση» Mente Fuerte σε Δανάη Μπάρκα: «Γυναίκα που έχει φάει μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα»

Η ανάρτηση «κόλαφος» του τράπερ με αφορμή σχόλιο της παρουσιάστριας για την Μαρία Σολωμού

26 Σεπτεμβρίου 2023 12:31
Άγρια «επίθεση» Mente Fuerte σε Δανάη Μπάρκα: «Γυναίκα που έχει φάει μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα»
Από Ανθή Κουρεντζή

Τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις της Μαρία Σολωμού σχετικά με τις νεαρές κοπέλες που προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις έχουν σχολιαστεί έντονα.

Ανάμεσα στα σχόλια, υπήρξε και η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα, η οποία μέσα από το «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως ξαφνιάστηκε με τις δηλώσεις της ηθοποιού, καθώς θεωρεί πως και η ίδια κάνει τολμηρές εμφανίσεις.

Την απάντησή του στις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα θέλησε να δώσει ο Mente Fuerte, αφού η παρουσιάστρια έκανε αναφορά και στον ράπερ, λέγοντας πως ο ίδιος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του προάγει αυτό το ύφος.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.

Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε ο Mente Fuerte σε μια σειρά από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram..

Άγρια «επίθεση» Mente Fuerte σε Δανάη Μπάρκα: «Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα»
Άγρια «επίθεση» Mente Fuerte σε Δανάη Μπάρκα: «Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα»

Μαρία Σολωμού: «Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους - Κανείς δεν ξέρει για τη ζωή μου, στα 70 θα τα αποκαλύψω όλα» (video)

Μία εφ' όλης της ύλης και αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, αρχικά, μίλησε για τα podcast που κάνει σχετικά με τις σχέσεις: «Όταν μου το πρωτοπρότειναν δεν ήξερα τι είναι και δεν είχα τι να πω. Παθαίνω αφιόνι. Μετά λέω "εγώ τα είπα αυτά;", δε με αναγνωρίζω».

«Το θέμα που με πιάνει τρέλα είναι ο άνδρας κότα», πρόσθεσε κι εξήγησε πως αναφέρεται στον άνδρα που δεν αφήνει τη σχέση του για να ζήσει το πάθος με μια άλλη γυναίκα.

«Εγώ έχω πέσει σε κοτέτσι ολόκληρο, όχι σε έναν. Μου έχει τύχει κι εμένα όμως, να είμαι σε σχέση και καλά μάλιστα, και να ερωτευτώ πολύ. Δε γίνεται να έχεις παράλληλες σχέσεις, το σιχαίνομαι κι έχω πει στον άλλο την αλήθεια, ότι ερωτεύτηκα. Έχει τύχει να το κάνει ο άλλος, να μην ενημερωθούμε και να κάνουμε κι ένα παιδί», εξήγησε.

«Σε μια περίπτωση που ήταν ένας τεράστιος έρωτας, ο μεγαλύτερος στη ζωή μου, για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί, εγώ δεν πιέζω μια κατάσταση. Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Εγώ δεν αφήνω κάποια σχέση να βαλτώσει. Το είχα πάθει δύο φορές, η μία είναι με τον Μάριο. Άλλη μια φορά που μου έχει συμβεί ήμουν πολύ καλά σε σχέση και πέρασε από μπροστά μου ο Μπρατ Πιτ και έπεσα τ’ ανάσκελο», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού: «Όταν ο Μάριος Αθανασίου μου ζήτησε να χωρίσουμε...»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, όταν κλείσει τα 70 της. «Όταν ο κόσμος πάθει άνοια, στα 70 μου, θα βγάλω ένα βιβλίο με ονοματεπώνυμα. Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρει για μένα πράγματα, δεν ξέρει κανείς τη ζωή μου. Είμαι κρυψίνους. Είναι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας, γιατί αν τις βγάλω θα έχουμε "νεκρούς", εγώ θα τα πω. Πάρα πολύς κόσμος θα καταλάβει γιατί είμαι αυτό που είμαι», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε: «Στον κόσμο αρέσει να βάζει ταμπέλες. Σιχαίνομαι τις ταμπέλες. Θέλω να πειραματιστώ, δεν είμαι ένα πράγμα. Έχω αποφασίσει από κόβιντ και μετά, τρελάθηκα κανονικά, ότι θέλω να περνάω καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share