Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Απασφάλισε» η Μαρία Σολωμού: «Ήθελα να πιάσω την μάνα και να της πω "κυρά μου"...» - Το δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού για τις αισθητικές επεμβάσεις στα νέα κορίτσια (video)

«Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει»

24 Σεπτεμβρίου 2023 20:50
«Απασφάλισε» η Μαρία Σολωμού: «Ήθελα να πιάσω την μάνα και να της πω
Από Ανθή Κουρεντζή

Την επιλογή νέων κοριτσιών να προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις σχολίασε σε ένα από τα τελευταία της podcast η Μαρία Σολωμού. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της ηθοποιού για τις σχέσεις της.

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά.

Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο podcast της η Μαρία Σολωμού.

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με Mente Fuerte που... χάζευε γυμνή χορεύτρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: Η ηθοποιός έδειξε να ζηλεύει το ενδιαφέρον που έδειξε ο ράπερ για την εντυπωσιακή κοπέλα που χόρευε μπροστά τους στο μαγαζί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share