Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου»

Το ζευγάρι υπήρξε μαζι για έξι χρόνια, μετά τη γνωριμία τους στο Survivor

23 Σεπτεμβρίου 2023 11:16
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου»
Από Εύη Κουρίδου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μια ανάσα από την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό του Κώστα Τσουρού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στη Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για έξι χρόνια και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

Δείτε επίσης: Ξέχασε τον Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Σε σχέση με διάσημο παίκτη ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

«Δεν θα νιώσω άβολα αν ο Κωνσταντίνος έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», είπε με ειλικρίνεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της οικογένειας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχεται πως θα έκανε παιδί μόνη της, λέγοντας: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Της εύχομαι...» - Το on camera μήνυμα στην πρώην συντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη (Video)

Το δικό του μήνυμα στην πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία διατηρεί άριστη σχέση, έστειλε μέσα από το «Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ενώ, "βόμβα" είχε σκάσει μέσα στο καλοκαίρι για ενδεχόμενο ειδύλλιο που είχε με την Dat Lilly!

«Πήγα, διακοπές ξεκουράστηκα. Μαζί με τον Fipster. Βιάζομαι όμως τώρα, έχω ραντεβού με ένα μεσίτη», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Της εύχομαι...»

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε για το νέο τηλεοπτικό βήμα της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη, που όπως έχει γίνει γνωστό θα βρίσκεται στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός.

«Της εύχομαι τα καλύτερα! Πάντα της εύχομαι τα καλύτερα. Καλή επιτυχία να έχει! Καλή πρεμιέρα να έχει, στις 23 Σεπτέμβρη. Όλα καλά. Μακάρι να έχει μια χρονιά δημιουργική και επιτυχημένη. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται» ειπε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε κάπου τηλεοπτικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε, «Και εγώ θέλω! Μπορεί και να γίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share