Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός: Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τη βαφτιστήρα του – Το σχόλιο της Βαλαβάνη στην ανάρτηση

Το όνομα που έδωσε στην ανιψιά του

23 Ιουλίου 2023 20:56
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός: Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τη βαφτιστήρα του – Το σχόλιο της Βαλαβάνη στην ανάρτηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος έγινε νονός, βαπτίζοντας την ανιψιά του, Δέσποινα, όπως αποκάλυψε στα social media. Μάλιστα του σχολίασε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην ανάρτηση.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες αγκαλιά με την μικρή Δέσποινα, αναφέροντας πως εκτός από θείος της, έγινε και νονός της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Fipster για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ο θείος Κωνσταντίνος έγινε και νονός!!ΔΕΣΠΟΙΝΑ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην ανάρτησή του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κόλαφος ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλα αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά, δεν ξέρω πώς να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο ίδιος ήταν κόλαφος, τονίζοντας ότι ήταν πολύ προσβλητικά όσα ειπώθηκαν γι' αυτόν από την Άννα Ζηρδέλη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο κάστινγκ στο οποίο βρέθηκε από κοινού με την Άννα Ζηρδέλη και στο οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, ο ίδιος της φέρθηκε απρεπώς.

«Ειπώθηκαν κάτι χαζομάρες, βλακείες, δεν ξέρω πώς να τις χαρακτηρίσω. Τα είδα βγαίνοντας. Κατ’ αρχάς, είναι μεγάλο φάουλ όταν λες κάτι για κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δηλαδή, έλα να βγούμε σε αντιπαράθεση αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά. Όχι να έχουν περάσει 6 μήνες, εγώ να είμαι σε ένα παιχνίδι κι εσύ να βγαίνεις να λες με τέτοια ευκολία ότι εγώ σου έκανα bullying σε ένα κάστινγκ», επισημαίνει ο γνωστός personal trainer για τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο χειμώνα η Άννα Ζηρδέλη.

«Πώς με κόβετε, ρε παιδιά; Θα πήγαινα εγώ σε ένα κάστινγκ και θα έλεγα στον άλλο: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ πέρα; Τι είμαι εγώ; Παρουσιαστής;», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Να το αναλύσουμε τώρα τι έχει συμβεί με την Άννα Ζηρδέλη; Είχαμε μιλήσει και της είχα πει: είσαι πάρα πολύ καλή, γιατί δεν βγαίνεις μπροστά; Και μου λέει η Άννα: δεν με ενδιαφέρει το μπροστά, με το από πίσω είμαι μια χαρά. Κι όταν την είδα στο δοκιμαστικό, της λέω: μπράβο, πώς και ήρθες εδώ πέρα, αφού μου είχες πει ότι δεν σου αρέσει να βγεις στο πάνελ;

Μου λέει: ε το δοκίμασα. Αυτό, that’s it. Ούτε να της πω: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ και θα μου πάρεις τη θέση», περιγράφει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Όλα αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά. Και το θυμήθηκες πότε; Όταν μπήκα στο Survivor; Αυτό είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι. Πολλά ειπώθηκαν γενικά για μένα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος επί του θέματος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share