Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Σου αρέσει από πίσω να...» - Σάλος με την αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο (Video)

«Πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα;»

12 Ιανουαρίου 2023 12:24
Survivor All Star: «Σου αρέσει από πίσω να...» - Σάλος με την αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Με αφορμή τις δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που της είπε όταν είχε πάει καλεσμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ε, τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality!», η Άννα Ζηρδέλη έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα. Παράλληλα, ο Περικλής Κονδυλάτος τοποθετήθηκε σήμερα (12/1) για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και «κάρφωσε» τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τη συμπεριφορά του.

Αρχικά ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη: «Καλά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και τα είπε αυτά. Βεβαίως και συμφωνώ. Κι επιτέλους κάποιος που βγήκε και το είπε. Ελά στη θέση όλων εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που έχουν βγει έξω, κάνουν ρεπορτάζ και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή που θα πάρουν τη θέση τους μπροστά. Και ξαφνικά στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δύο μήνες έκαναν άλλα επαγγέλματα»!

Και ήρθε η αποκάλυψη τότε από την Άννα Ζηρδέλη: «Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”.

Το ότι δουλεύω χρόνια από πίσω, δεν πάει να πει ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μπροστά. Και του είπα “δεν καταλαβαίνω, πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα; Εγώ έχω και κάποια χιλιόμετρα έξω, στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο, από σένα που ήσουν σε ένα παιχνίδι και σε βούτηξαν και σε βάλανε”».

Σάλος με την αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την Άννα Ζηρδέλη

Survivor All Star: "Μαύρο πέπλο" με την ηλικία της Ευριδίκης Βαλαβάνη! Το "φάουλ" και το ερωτηματικό που πλανάται (photo-video)

Survivor All Star: Eνα ερωτηματικό έχει "γεννηθεί" σχετικά με την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με ένα "μαύρο πέπλο" να πλανάται για το πόσο χρονών είναι. Παράλληλα, ο Περικλής Κονδυλάτος έκατσε μία εβδομάδα, δε «σταύρωσε» νίκη και πήρε ένα αδιανόητο ποσό!

Η καρτέλα με το όνομα και την ηλικία της, γράφει πως είναι 35 ετών. Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν είχε πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA, το «Μετά τα Μεσάνυχτα», είχε πει πως είναι 31 στα 32.

Ενώ, ένα σχόλιο που είχε κάνει σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Instagram, είχε γράψει πως είναι γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1987.

Και στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Youtube πριν φύγει για το survivor all star, ανέφερε πως το 2017 στο πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ήταν 29 χρονών και τώρα είναι 35 στα 36!

Όμως, η δήλωση σχετικά με την ηλικία της στο youtube έρχονται σε αντίφαση με παλιότερες δηλώσεις της...

Τελικά πόσο είσαι Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στο Survivor του 2017, η παραγωγή τότε είχε γράψει ότι η Ευρυδίκη είναι γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1985. Ενώ στη συνέχεια αφαιρέθηκε η χρονιά από το βιογραφικό της.

Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε να εργάζεται το 2004 – 2005, άρα αν είναι γεννημένη το ’87, σημαίνει πως το 2004 – 2005 ήταν 16-17 ετών, δηλαδή πήγαινε σχολείο και εργαζόταν ως δημοσιογράφος.

Τελικά, οι χρήστες των social media αναφέρουν ότι η Ευρυδίκη είναι 37 στα 38...

Η ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share