Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Κατακεραύνωσε» τον Κώστα Τσουρό η Δανάη Μπάρκα - «Έλεγα τι θα κάνω που θα τον βλέπω κάθε μέρα;» (video)

«Ήταν ξινός μαζί μου, δεν με ήθελε»

22 Σεπτεμβρίου 2023 16:53
«Κατακεραύνωσε» τον Κώστα Τσουρό η Δανάη Μπάρκα - «Έλεγα τι θα κάνω που θα τον βλέπω κάθε μέρα;» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Κώστας Τσουρός κάνει πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή και η Δανάη Μπάρκα μίλησε για εκείνον μέσα από το «Πάμε Δανάη».

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Θέλω να σας πω κάτι για τον Κώστα γιατί έχω ανάγκη να το πω. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά και ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που όταν ξεκινούσαμε όλο αυτό με το "Πάμε Δανάη", ήταν μαζί μου κάπως καχύποπτος και οριακά ξινούλης. Τώρα μπορώ να το πω όπως θέλω. Έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι και από που και ως που. Έλεγα ρε παιδί μου γιατί τι του έκανα;» ανέφερε αρχικά.

«Έρχεται η στιγμή που ξεκινά και δεν απάντησα ποτέ τίποτα και έλεγα ότι θα δει ότι το κάνουμε από μεράκι. Πηγαίνω στην Ναταλία Γερμανού στην οποία ήταν τότε και δεν είχα τόλμη καν να τον κοιτάξω και έλεγα πως αντιμετωπίζω έναν άνθρωπο που έχει πει δημόσια "κάτσε να δούμε". Οπότε ήταν από τους ανθρώπους που είχα στη λίστα του μυαλού μου ότι δεν θα δενόμουν ποτέ» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Ξαφνικά μάθαμε ότι θα ερχόταν στο Mega και στην Ελεονώρα πέρυσι κι έλεγα Παναγία μου τι θα κάνω που θα τον βλέπω όλη μέρα και αυτός δεν με θέλει; Είχε παγιωθεί στο μυαλό μου ότι δεν με θέλει ο Κώστας Τσουρός. Είπαμε γεια σας, καλή αρχή και κάπως τα έφερε η τριβή και λίγο το χιούμορ, λίγο οι κοινές παρέες εδώ και περνούσαμε ωραία. Έβλεπα ότι ό,τι έλεγε ήταν με επιχειρήματα και όχι για να αναπαραχθεί. Έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει πολλά χρόνια και γιατί να μην δοκιμαστούν; Έχουμε καταλήξει με αυτό το αγόρι, για αυτό του εύχομαι καλή επιτυχία, να τον θαυμάζω πάρα πολύ, να τον σεβαστώ και να καταλήξω στο ότι όντως όταν λες ένα επιχείρημα, ακόμα κι αν διαφωνεί κάποιος μαζί σου, μπορεί να σταθεί και πρέπει να υπάρχει. Χαίρομαι για αυτήν τη σχέση που έχει αναπτυχθεί, που περνάμε ωραία και θέλω να τον βλέπω. Μακάρι να του γίνουν όλα όπως θέλει γιατί το αξίζει. Το λέω με την καρδιά μου» είπε τέλος, η Δανάη Μπάρκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share