Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν»: Κόλαφος ο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό»

15 Σεπτεμβρίου 2023 19:46
«Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν»: Κόλαφος ο Κώστας Δόξας για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μιλά ο Κώστας Δόξας. Λίγα μόλις 24ωρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην γυναίκα του, Μαρία Δεληθανάση, ο τραγουδιστής περιγράφει το πως αυτή η αντιδικία τον επηρέασε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. «Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, πολλοί συνεργάτες δεν μου μιλούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά και ήταν κόλαφος για τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

«Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη Δημοτικού, ξέρει ότι θα έχουμε διαβάσματα», δηλώνει ο Κώστας Δόξας.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα σε συνέντευξη του επισήμανε ότι και ο τραγουδιστής έχει δεχτεί κακοποίηση από την πρώην γυναίκα του.

«Γενικώς τα παιδιά είναι ευλογία αλλά και μεγάλη ευλογία, πρέπει να είσαι συνεχώς ο καλύτερός σου εαυτός και να διδαχθείς από τα παιδιά», επισημαίνει για την κόρη του ο γνωστός τραγουδιστής.

«Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, που δυστυχώς είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι όμως. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως», εξομολογείται για την αντιδικία με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, που εκκρεμεί από την άνοιξη του 2021.

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως», παραδέχεται στην κάμερα του Alpha ο Κώστας Δόξας.

«Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής», καταλήγει ο Κώστας Δόξας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share