Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

«Ποτέ μη πιέζεις οτιδήποτε...»: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση μετά την αναγγελία του γάμου τους (photo)

Πρώτη φορά προχωρά σε μια τέτοια κίνηση

9 Σεπτεμβρίου 2023 09:54
«Ποτέ μη πιέζεις οτιδήποτε...»: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση μετά την αναγγελία του γάμου τους (photo)
Από Εύη Κουρίδου

Στο επίκτενρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την ξαφνική αναγγελία του γάμου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο πρώην νικητής του Survivor πάντα κρατούσε τα προσωπικά του μακριά από τους φωτογράφους αλλά και από τα social media. Ο έρωτας, όμως, τον «χτύπησε», με τη Δήμητρα Βαμβακούση να του έχει κλέψει την καρδιά.

Παρόλο που δεν ήθελαν να το παραδεχθούν, οι κοινές τους εμφανίσεις, οι οποίες είναι και όλο πιο συχνές, τους πρόδωσαν, μέχρι που η επιβεβαίωση ήρθε με τον πιο επίσημο τρόπο. Το νέο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση μετά την αναγγελία του γάμου τους

Κανείς από τους δύο, όμως, για άλλη μία φορά, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις. Εκείνη έχει πραγματοποιήσει μόνο μία ανάρτηση για τον καλό της, ενώ εκείνος, μόλις χθες (8/9), άφησε το υπονοούμενό του για την καλή του.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το εξής κείμενο πάνω σε μία φωτογραφία του και τάγκαρε τη γυναίκα της ζωής του: «Ποτέ μη πιέζεις οτιδήποτε, απλά άφησε το να είναι. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει».

Πού πέρασαν τις διακοπές τους

Οι δυο τους δεν ακολούθησαν τους υπόλοιπους διάσημους, κάνοντας διακοπές σε χλιδάτα σκάφη ή ακριβά ξενοδοχεία.

Αντιθέτως, από το Διακοφτό Αχαΐας βρέθηκαν στα Λουτρά Κυλλήνης μαζί με φίλους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αναστάσιος Ντούγκας, συνιδρυτής του σωματείου "Φύλακας Άγγελος" που έφερε ως ιδέα ο νικητής του Survivor.

Οι τρεις τους, λοιπόν, πέρασαν μία μέρα κάνοντας σπα, ή καλύτερα λασπόλουτρο, με τον φίλο του ζευγαριού να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από εκεί στο προφίλ της.

Δήμητρα Βαμβακούση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share