Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Νέο αμόρε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Κάτι υπάρχει στη ζωή μου!» - Ερωτευμένη η πρώην Survivor μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Τριβυζά (Video)

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της τον Σεπτέμβριο του 2022 και τρεις μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως χωρίζουν

5 Σεπτεμβρίου 2023 12:58
Νέο αμόρε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Κάτι υπάρχει στη ζωή μου!» - Ερωτευμένη η πρώην Survivor μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Τριβυζά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρεις μήνες μετά το τέλος της συμμετοχής της στο Survivor All Star, η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. Η αθλήτρια διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της και το αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, στα γενέθλια του καλού της φίλου Γιώργου Ταλάντσεφ. Παράλληλα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε απαντήσει με ειλικρίνεια αν «γουστάρει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Κάτι υπάρχει στη ζωή μου!»

«Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά, για να πω την αλήθεια. Κάτι υπάρχει στη ζωή μου, είναι όμως πολύ πρόσφατο και δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα. Είμαι καλά!» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τον χώρισε η Σταυρούλα πριν το Survivor All Star και εκείνος ερωτεύτηκε ξανά: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη Τριβυζά!

O Παναγιώτης Τριβυζάς μετά τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα, είναι ξανά ερωτευμένος και αυτό το διάστημα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τη νέα του αγαπημένη.

Βρίσκεται στη Λευκάδα με τη νέα του σύντροφο και δημοσίευσε κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια με τη Σταυρούλα. Δε ξέρω ακριβώς τι μεσολάβησε ανάμεσά μας για να φτάσουμε στο θέμα του διαζυγίου. Ήταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ την σεβάστηκα, γιατί εγώ δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα.

Ήταν ένα σοκ όταν μου το ανακοίνωσε. Είχαμε κάνει σχέδια για οικογένεια. Όταν φτάνεις στο σημείο να παντρευτείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου με κάποιον άνθρωπο, υπάρχουν σχέδια, τα οποία τα κάναμε και εμείς. Δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.

Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές. Η πλευρά της Σταυρούλας ήθελε να αποφύγει ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να είναι από κοινού πλέον. Εμένα δε με πείραζε αυτό. Το σεβάστηκα. Εφόσον ήταν επιθυμία της Σταυρούλας να βγει γρήγορα το διαζύγιο δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ήταν μια στενάχωρη κατάσταση, δεν είμαι αναίσθητος. Ο κύκλος μας έπαθε σοκ. Και οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Δε ξέρω τι να απαντήσω στο γιατί έγινε ο γάμος. Εγώ τα σκέφτομαι πιο ρομαντικά τα πράγματα. Πράγματι ήθελα να παντρευτούμε, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Κάποια πράγματα στην πορεία άλλαξαν, που δεν τα γνωρίζω, ή μάλλον δεν τα έχω καταλάβει και καλά. Δε θεωρώ πως υπάρχουν περιθώρια για επανασύνδεση, δε θέλω να κάνω πισωγυρίσματα στη ζωή μου».

Αυτός ο κύκλος έκλεισε και ο Παναγιώτης είναι ξανά ερωτευμένος και δείτε τις φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές με την κούκλα σύντροφό του.

Τον χώρισε η Σταυρούλα πριν το Survivor All Star και εκείνος ερωτεύτηκε ξανά: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη Τριβυζά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share