Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Γιάννης Τσολάκης: Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του ο πρώην Survivor – Το ξύρισμα του γαμπρού και οι καλεσμένοι

Μία από τις ομορφότερες προσωπικές στιγμές της ζωής του έζησε ο πρώην παίκτης του Survivor

4 Σεπτεμβρίου 2023 10:20
Γιάννης Τσολάκης: Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του ο πρώην Survivor – Το ξύρισμα του γαμπρού και οι καλεσμένοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις ομορφότερες προσωπικές στιγμές της ζωής του έζησε ο Γιάννης Τσολάκης, ο πρώην παίκτης του Survivor αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και βάφτισε τον γιο του.

Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από πέντε μήνες όμως το ζευγάρι ήθελε η βάφτισή του να γίνει την ίδια μέρα με τον γάμο του.

Ντύθηκε γαμπρός

Έτσι και έγινε λοιπόν, με τον Γιάννη Τσολάκη, τον πυροσβέστη του reality επιβίωσης να τηρεί κατά γράμμα όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Μάλιστα, από νωρίς είχαν βρεθεί στο πατρικό του γαμπρού όλοι οι φίλοι του για να τον ξυρίσουν και να τον συνοδεύσουν στα σκαλιά της εκκλησίας όπου θα περίμενε τη γυναίκα της ζωής του, Κατερίνα, στην οπ

Ο γάμος έγινε παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών, με τον γαμπρό να έχει ντυθεί ασορτί με τον μόλις λίγων μηνών γιο του που ήρθε και του άλλαξε για πάντα τη ζωή.

«Σε ενάμιση μήνα θα είμαι άνεργος» - Κραυγή απόγνωσης από τον Γιάννη Τσολάκη 1 χρόνo μετά το Survivor 5

Ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor, είναι εποχικός πυροσβέστης και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, μίλησε για τις πυρκαγιές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσολάκης είπε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes: «Σήμερα η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη είναι λίγο καλύτερα. Εγώ εργάζομαι ως πυροσβέστης στις φωτιές της Αθήνας, αλλά ήρθα στην Αλεξανδρούπολη, τον τόπο καταγωγής μου, για να παντρευτώ. Δεν ξέρω βέβαια αυτό πώς θα γίνει κι αν μπορώ να είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον ανθρώπινο πόνο που συναντάμε εδώ πέρα.»!

Και συνέχισε: «Έχουμε οργή μέσα μας, στενοχώρια, λύπη… Όλα αυτά τα πράγματα μάς έχουν κάνει να τα βλέπουμε αλλιώς. Η Αλεξανδρούπολη είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες κι όταν βλέπεις μία περιφέρεια μαύρη πλέον, σε πιάνει οργή και αγανάκτηση. Είναι όλα μαύρα».

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Τσολάκης στην εκπομπή του Open: «Φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι πρέπει να εξοπλίσουμε ξανά την πυροσβεστική. Να πάρουμε ξανά κόσμο στην πυροσβεστική. Πόσα χρόνια πρέπει να καίγεται αυτή η χώρα για να καταλάβουμε ότι πρέπει να πάρουμε κόσμο σε μία πυροσβεστική που έχει 3.600 κενά από οργανικά χέρια».

Και κατέληξε: «Όλοι αυτοί οι πυροσβέστες που βλέπετε με τις μπεζ στολές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους, και στους οποίους ανήκω κι εγώ, σε ενάμιση μήνα θα είμαστε άνεργοι. Διαπιστώνω με λύπη μου ότι δεν γίνονται οι εργασίες που πρέπει τον χειμώνα για το καλοκαίρι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share