ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Μελίνα Νικολαΐδη: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, στον καλύτερο άνθρωπο» – Ημέρα γενεθλίων για τη Δέσποινα Βανδή (photo)

Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης της

Ημέρα χαράς για τη Δέσποινα Βανδή, που έχει τα γενέθλιά της στις 22 Ιουλίου και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, έσπευσε να της ευχηθεί.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 19χρονη ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, στον καλύτερο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας δώσει το σύμπαν! Είμαστε ευγνώμονες! Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια».

Μητέρα και κόρη περνούν μαζί το καλοκαίρι. Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες μέρες ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, από τις διακοπές της στην Κρήτη, με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της. Οι τρεις τους έκαναν μπάνιο στη θάλασσα και διασκέδασαν σε βραδινή έξοδο με φίλους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μητέρα και κόρη περνούν χρόνο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Πριν από λίγο καιρό έδωσαν όλοι μαζί το «παρών» στα γενέθλια του Δημήτρη Γιαννέτου. Ο κωμμωτής ανέβασε μέσω Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του.

«Τα 40α γενέθλιά μου έχουν να κάνουν με λεοπάρ μαγιό και καλούς φίλους» έγραψε και ανέβασε στιγμιότυπα, με τους φίλους του στην Ελλάδα.

Σε ένα από αυτά ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τη Δέσποινα Βανδή που έχει ντυθεί στα μωβ, όπως και η κόρη της. Δίπλα τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που χαμογελά επίσης στον φακό.

Τάμτα: Δείχνει το σπίτι της στη Γεωργία και το μόλις 6 τ.μ. δωμάτιο που έμενε – «Έβγαινα στο παράθυρο και τραγουδούσα» (video)

Στη γενέτειρά της βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Τάμτα, η οποία επέστρεψε μετά από χρόνια στο μέρος που έζησε την παιδική της ηλικία.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Τάμτα μας ξεναγεί στη γειτονιά της στην Τιφλίδα της Γεωργίας, από το σχολείο της μέχρι το πρώτο της σπίτι με τα μικρά δωμάτια, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

«Σε αυτό το παράθυρο έβγαινα και τραγουδούσα σε όλη τη γειτονιά», αναφέρει η Τάμτα δείχνοντας το παράθυρο του σπιτιού αλλά και το δωμάτιο που δεν ξεπερνά τα 6 τ.μ.

[TikTok]https://www.tiktok.com/@tamtaofficial/video/7258283120665955610[/TikTok]

Πολλές φορές, μέσα από τις συνεντεύξεις της, η Τάμτα έχει αναφερθεί στις δυσκολίες και τις τραγικές στιγμές που βίωσε στη Γεωργία

«Στη Γεωργία είχαμε πολλά θέματα επιβίωσης. Ήμασταν στην εμπόλεμη ζώνη, επί της ουσίας, ενώ είχαμε παράλληλα εμφύλιο πόλεμο. Το έζησα από την ηλικία των εννέα ετών έως τα δεκατέσσερα.

Μετά τις έξι το απόγευμα δεν έβγαινε άνθρωπος έξω. Σε κάθε γωνία στέκονταν οπλισμένοι στρατιώτες. Υπήρχαν τανκς στους δρόμους. Σκέψου ότι παίρναμε το ψωμί με κουπόνι. Υπήρχαν ατέλειωτες ουρές για το ψωμί», είχε αναφέρει η Τάμτα σε συνέντευξή της στο «7 Μέρες TV».

«Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα»: Οι αναρτήσεις της Λένα Δροσάκη και του Μπουρδούμη για τα γενέθλια του γιου τους

Ιδιαίτερη και ευλογημένη είναι η σημερινή ημέρα για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Λένα Δροσάκη, καθώς ο μονάκριβος γιος του έχει γενέθλια και οι δυο ηθοποιοί, δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες στις αναρτήσεις τους.

Λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία για θέματα που αφορούν τον γιο τους.

Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία από την παραλία η Λένα Δροσάκη έγραψε: «Ποια είναι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή ; Τα παιδιά ! Απ´τα πλούτη εγώ διαλέγω τα παιδιά ! Τα γέλια ,τις φωνές στα δωμάτια ,τα παιχνίδια τους στις αυλές. Αγάπη μου, ευτυχία μου, καλοκαίρι μου, αγόρι μου χρόνια σου πολλά να είσαι ευλογημένος, τυχερός», ήταν η ανάρτηση της ηθοποιού.

Ενώ με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψε στο instagram: «Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα! Πατρίδα μου, γη μου, αίμα μου! Χρόνια σου πολλά καλοκαίρι μου!» έγραψε στη δημοσίευσή του ο γνωστός ηθοποιός.

«Το παιδί αρχίζει και…» – “Λύγισε” ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη (Video)

Σε δημόσια έξοδο του συνάντησε κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η δημοσιογράφος τον ρωτήσε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Αναστάση.

«Είμαι καλά… Η ζωή προχωράει είναι μπροστά και… αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το παιδί, όπως σε όλους τους γονείς, είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα o Αναστάστης εννοείται. Και το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και καταλαβαίνει που βρίσκονται οι γονείς του και τι κάνουν. Είναι πολύ μικρός ο Αναστάσης, οπότε σιγά σιγά και αυτός θα προσαρμοστεί και το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή», εξομολογήθηκε.