Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Το ποσό που πωλήθηκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του» δήλωσε ο συνήγορός του

15 Ιουνίου 2023 13:04
Πέτρος Φιλιππίδης: Το ποσό που πωλήθηκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας
Από Ανθή Κουρεντζή

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη βγήκε ξανά σε πλειστηριασμό στο Σοφικό Κορινθίας. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον ηθοποιό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος για ένα μόνο κακούργημα της κατηγορίας του βιασμού κατά συρροή, ενώ κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού στη δίκη η οποία ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Όπως έχει γίνει γνωστό από τότε που ξεκίνησε η δικαστική του περιπέτεια, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το σπίτι δόθηκε προς 75.601 ευρώ, μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την τιμή εκκίνησης.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια. Αυτή η σχέση είναι ακατάδεκτη και αδιατάραχτη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Εάν τελικά το λάθος που γίνεται από τους καναλάρχες επιτραπεί να παίζονται σειρές του κ. Φιλιππίδη... Θα γίνει μια προσπάθεια όχι σε νομικό επίπεδο. Σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσει και το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θα πρέπει να βοηθήσει. Γιατί αν αρχίσουν να προβάλονται πάλι τα σίριαλ του κ. Φιλιππίδη, γιατί δεν είναι μόνος του, είναι και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί», ανέφερε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχετικά με την πιθανότητα να προβληθούν και πάλι οι σειρές του ηθοποιού στην τηλεόραση.

«Χείμαρρος» ο Τάσος Χαλκιάς για τον Φιλιππίδη: «Θα έλεγα στον Πέτρο "Καημένε πώς..."» (Video)

Στην κάμερα της εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς και μεταξύ άλλων σχολίασε και τις φήμες που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει στο σανίδι.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πώς δεν θα επιδιώξει να μιλήσει μαζί του αλλά σε κάθε περίπτωση αν τον συναντήσει στο δρόμο θα του μιλούσε κανονικά. Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, αποκαλύπτοντας την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος.

«Χείμαρρος» ο Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με την τηλεόραση ούτε εκείνη με εμένα. “Χωρίσαμε” κοινή συναινέση. Το ότι δεν είμαι στην τηλεόραση δεν μου κοστίζει παρά μόνο κάποια χρήματα που χάνω.

Δεν έχω καμία σχέση με ψυχολόγους, ούτε πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Ούτε η παιδική μου ηλικία μου άφησε τραύματα.

Δεν ειρωνεύομαι κάτι, δεν απαξιώνω κάτι αλλά δεν είναι της δικής μου άποψης μια τέτοια λύση. Πιστεύω στον άνθρωπο. Έπεσες; Δεν πειράζει, ξανασήκω και προχώρα.

Είμαι χρεωμένος αλλά εγώ φταίω. Ήταν ξεροκεφαλιά δική μου! Έβγαλα λεφτά από τη δουλειά μου και τα ξόδεψα πάλι στη δουλειά μου. Πουθενά αλλού.

Δεν είναι οι ηθοποιοί celebrities. Γίνεται να είμαι εγώ celebrities ενώ δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο;

Στον Πέτρο Φιλιππίδη αν θα μιλούσα; Γιατί να μη μιλήσω; Αν τον συναντήσω στον δρόμο θα του πω “Πώς τα έκανες έτσι καημένε;”. Θα μου πει ότι δεν έκανε τίποτα. Την υπόλοιπη συζήτηση δεν ξέρω να στην πω γιατί δεν έχει γίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share