Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

"Ερωτευμένος" ο κόσμος με τον Πέτρο Φιλιπίδη: «Είσαι ο ηθοποιός της οικογένειάς μας! Είσαι ο άνθρωπος της καρδιάς μας» (Video)

«Ο κόσμος τον σταματά στο δρόμο και ζητά να ξανδεί τις σειρές του στην τηλεόραση»

6 Ιουνίου 2023 12:10
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, αποκαλύπτοντας την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης «είναι πλέον ώριμος να ανοίξει την καρδιά του» και ότι έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς για να επιστρέψει στο θέατρο.

"Ερωτευμένος" ο κόσμος με τον Πέτρο Φιλιπίδη:

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι ο κόσμος σταμάταγε τον ηθοποιό και του έλεγε ότι θέλει να ξαναδεί τον ίδιο και τις σειρές του στην τηλεόραση και να του λένε: «είσαι ο ηθοποιός της οικογένειας μας! Είσαι ο άνθρωπος της καρδιάς μας»

Η Αιμιλία Υψηλάντη "κάρφωσε" Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μου φέρθηκε σωστά και εξακολουθούσε να το κάνει και σε άλλους ανθρώπους»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το κίνημα metoo και την δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και την δική της αποκάλυψη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Ενώ, ξανά σε πλειστηριασμό βγαίνει το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό. Όπως ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στη «Super Κατερίνα», αυτή τη φορά, το σπίτι βγαίνει σε πολύ πιο μειωμένη τιμή.

Πιστεύετε ότι το metoo έκανε καλό στο θέατρο;

«Όταν λέμε την αλήθεια, με ότι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει αυτό, προφανώς είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Ακόμη και αν η αλήθεια αφορά που κάτι που έγινε 500 χρόνια πριν. Μόνο η γνώση του τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά, όσο και αν αυτό είναι επώδυνο. Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, απλά τώρα τα λέμε. Από την αλήθεια δεν έχει ζημιωθεί ποτέ κανένας, όσο επώδυνη και αν είναι»

Ήταν μια μορφή ανακούφισης να πείτε ότι είχατε βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη;

«Το έκανα για να υποστηρίξω αυτές τις κυρίες του θεάτρου και είπα αυτά που είχα βιώσει. Ήταν υποχρέωσή μου να το πω. Η σιωπή είναι συνενοχή. Καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς των ανθρώπων να μιλήσουν ανοιχτά, απόλυτα, αλλά δεν τους αποδέχομαι. Μιλάμε για έναν ηθοποιό που όπως είπα και στην τηλεόραση και σε κάποιους κακοφάνηκε, μπορώ να καθίσω και να μιλήσω, να πιώ καφέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω ότι τότε δεν φέρθηκε σωστά και εξακολουθούσε να το κάνει και σε άλλους ανθρώπους. Από ό,τι λένε οι ίδιες οι κυρίες»

Η Αιμιλία Υψηλάντη

Τώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι εκτός φυλακής, το θέατρο είναι ανοιχτό για εκείνον;

«Το θέμα του δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει. Δεν ξέρω ποιος θα συνεργαζόταν μαζί του, είναι θέμα προσωπικής κρίσης πια. Μπορεί στο Εφετείο να αθωωθεί, όμως υπάρχει μια καταδίκη. Έστω και πρωτόδικα αυτό είναι ένα ζήτημα. Το θέατρο είναι ανοιχτό και δεν μπορώ να πω ούτε στον εχθρό μου σχεδόν ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει μια παράσταση. Είμαστε δημόσιο θέαμα. Βλέπετε ότι στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη έπαιξαν συνάδελφοι μαζί του, το κοινό πήγε και τον είδε, διότι δεν ήταν ποινικό το αδίκημά του. Μιλούσαμε για συμπεριφορά που κάποιοι την χαρακτήρισαν με πολύ αρνητικό τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να δουλέψει. Να διαχωρίσουμε τα ποινικά αδικήματα από τις συμπεριφορές»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share