Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δομνίκη Παπαδοπούλου: Από τον «άνδρα χορηγό», το GNTM και το Luben, υποψήφια με τους... Σπαρτιάτες!

Το πλούσιο τηλεοπτικό παρελθόν και οι παρουσίες που την έκαναν viral τα τελευταία χρόνια

14 Ιουνίου 2023 16:33
Δομνίκη Παπαδοπούλου: Από τον «άνδρα χορηγό», το GNTM και το Luben, υποψήφια με τους... Σπαρτιάτες!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν που πλέον ολοκληρώνεται «παρουσιάστηκε» στις τηλεοπτικές οθόνες ένα πρόσωπο -όπως αποδείχθηκε γνωστό- που κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει viral και να κερδίσει επάξια μία θέση στα βίντεο του Luben.

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου δοκίμασε στις οντισιόν του GNTM δίχως να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, κερδίζοντας όμως επάξια μία θέση στα bloopers της χρονιάς, ωστόσο αυτή η σεζόν για την ίδια τελειώνει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Με τη συμμετοχή της στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ως υποψήφια με τους Σπαρτιάτες -του κόμματος που στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης- στη Λευκάδα.

Δείτε επίσης: «Βεβαίως συζητείται η παρέμβαση ιερέων στα πολιτικά! Η εκκλησία αγαπά ακόμα και όσους έχουν ιδιορρυθμίες» - Πήρε θέση ο Αρχιεπίσκοπος Iερώνυμος για το κόμμα ΝΙΚΗ (Video)

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μας απασχολούσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μια κοπέλα που συμμετείχε σε ένα ριάλιτι θέλει να εμπλακεί με την πολιτική. Ακόμη και αν πρόκειται για έναν ακροδεξιό συνδυασμό. Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίοδο και σκαλίζοντας το... τηλεοπτικό παρελθόν της, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει «διαμάντια».

Πριν από την αποτυχημένη απόπειρα να ανέβει στις πασαρέλες, υπήρξε μία -εξίσου αποτυχημένη- προσπάθεια να μπει στη μουσική με τη συμμετοχή στο X-Factor, ενώ πριν από αυτό πέρασε και από το πλατό της Αννίτας Πάνια αναζητώντας έναν «άνδρα χορηγό με κότερο»!

Δομνίκη Παπαδοπούλου aka Κλυταιμνήστρα

Η 42χρονη ηθοποιός -μία από τις ιδιότητες που έχει κατά καιρούς δηλώσει- έκανε την εμφάνισή της στο GNTM και εκείνο που έμεινε από την παρουσία της ήταν ένα μονόπρακτο που έπαιξε στους τέσσερις κριτές. «Έπαιξε» την Κλυταιμνήστρα από το κείμενο του Αισχύλου «ρίχνοντας» το Twitter που με τη σειρά του... θυμήθηκε πως το πρόσωπό της το είχε ξαναδεί κάπου.

Για παράδειγμα στην προσπάθειά της στο τραγούδι, όταν είχε δοκιμαστεί στο Χ-factor. Μία παρουσία που περισσότερο από το ίδιο το τραγούδι (άλλωστε οι περισσότεροι κακόφωνοι είμαστε) αξίζουν οι αντιδράσεις των τεσσάρων κριτών. Δείτε ακόμη και χωρίς ήχο το βίντεο και το πώς αντιδρούν οι Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Τσαουσόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους και Χρήστος Μάστορας και θα το επιβεβαιώσετε.

Πριν από αυτό όμως, η Δομνίκη Παπαδοπούλου είχε ανοίξει την πόρτα της τηλεόρασης και είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα». Εκεί, λοιπόν, αναζητούσε σύντροφο, είχε όμως κάποιες μικρές απαιτήσεις από το πρόσωπο που θα τη διεκδικούσε. Τόσες που χρειάστηκε ολόκληρη κάρτα ώστε να συγκεντρωθούν. Άλλωστε όπως έλεγε, πώς θα πήγαινε στις Κάννες να κλείσει συμβόλαιο με τον Σπίλμπεργκ, αν δεν είχε κότερο; Θα τον φώναζε στο τραπέζι της; Ναι, αυτό είπε...

Σύμφωνα με το... ληξιαρχείο του Twitter, η Δομινίκη Παπαδούλου διαχειρίζεται προφίλ και στο Onlyfans ενώ παράλληλα εργάζεται και ως μοντέλο. Όπως όμως ανακοίνωσε και η ίδια πριν από λίγες ημέρες, πλέον ζητά την ψήφο του κόσμου της Λευκάδας ώστε να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή. Η ίδια είναι υποψήφια στη Λευκάδα και μάλιστα φρόντισε να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share