Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Φωτεινή Πιπιλή: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση - «Είναι η πρώτη φορά που το λέω»

«Ήμουν γατόνι ρεπόρτερ»

6 Ιουνίου 2023 13:22
Φωτεινή Πιπιλή: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση - «Είναι η πρώτη φορά που το λέω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Πιπιλή. Η δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» σχετικά με την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση για πρώτη φορά.

«Λέω τα πράγματα με το όνομά τους, είχα πάντα ελευθερία στη σκέψη μου. Παλαιότερα ψηφίζαμε τον “καλύτερο του χωριού”, τώρα είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Απολαμβάνω τον βόθρο του Twitter. Τους στέλνω αδιάβαστους, τους γλεντάω κανονικά. Μπήκα στο στόχαστρο του Κασιδιάρη άλλα το χειρίστηκα, όπως μπορεί να το χειριστεί η Φωτεινή Πιπιλή. Δεν μασάω και επιβιώνω όπως βλέπετε», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή είπε στη συνέχεια: «Έφυγα από την τηλεόραση, όταν κατάλαβα ότι δεν με ήθελε η εποχή μου. Δεν ήμουν αυτή που θα έδειχνε μπούστο και πόδια, τα διέθετα αλλά εγώ χρησιμοποίησα το μυαλό μου. Είμαι ευτυχής γιατί άφησα στίγμα στην τηλεόραση. Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ποτέ βαρετή. Νιώθω τρυφερότητα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ζήσαμε τα ίδια τηλεοπτικά νιάτα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η μοναδική συνέντευξη του Αλέξανδρου Ωνάση που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Δεν προλαβαίνω να δω πρωινές εκπομπές, μόνο δελτία ειδήσεων. Είμαι υπερήφανη για τα ελληνικά μου, γι’ αυτά με λάτρεψαν η Ελένη Βλάχου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ήμουν γατόνι ρεπόρτερ. Συνάντησα τη Τζάκι Κένεντι στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας. Είναι η πρώτη φορά που τη λέω αυτή την ιστορία».

Για την προσωπική της ζωή, η Φωτεινή Πιπιλή είπε: «Προφυλάσσω την προσωπική ζωή μου, γι’ αυτό έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Οι χειρότερες στην αρνητική κριτική στα social media είναι οι γυναίκες και μάλιστα εναντίον γυναικών. Δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος σε σόου, μία φορά γίνονται αυτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share