Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτική η Τέτα Καμπουρέλη: «Οι άνδρες κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ! Ο σύντροφός μου είναι...» (Video)

Αποκαλύψεις για τον νέο της σύντροφο αλλά... και τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της

10 Μαΐου 2023 12:52
Αποκαλυπτική η Τέτα Καμπουρέλη: «Οι άνδρες κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ! Ο σύντροφός μου είναι...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για τον νέο της σύντροφο, μετά τον χωρισμό της, τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε μεταξύ άλλων η Τέτα Καμπουρέλη στο «Mega Καλημέρα».

«Οι άνδρες κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ. Αναβάθμισα το επάγγελμα στη χώρα. Με ενόχλησε όταν με είπαν νυχού».

Αποκαλύπτει πως για μανικιούρ πηγαίνουν πολιτικοί αλλά το κρύβουν αλλά μίλησε και για τα προσωπικά της.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Είμαι ερωτευμένη. Τον σύντροφο μου, τον ξέρω χρόνια, μετά τον χωρισμό μου, ενωθήκαμε πιο πολύ. Γίνεται χαμός στα social από άνδρες. Με φλερτάρουν νεότεροι».

Η Τέτα Καμπουρέλη είπε πως ο σύντροφος της είναι νεότερος και πως οι σχέσεις μου με τον πρώην σύζυγο μου είναι τυπικές.

«Ο Δημήτρης είναι μικρότερος από εμένα. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει η διαφορά ηλικίας. Οι σχέσεις με τον πρώην συζυγό μου είναι τυπικές και αφορούν στα περιουσιακά στοιχεία, τα κοινά μας. Υπάρχει μία αναμπουμπούλα από το συμβάν, ακόμα δεν έχουν λυθεί».

Για το αν προσέχει τον εαυτό της, απάντησε: «Κάνω μπότοξ και μεσοθεραπίες. Είμαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου. Έχω περάσει κρίσεις πανικού».

«Είναι δημοσιογράφος, εξαιρετικός άνθρωπος και...» - «Βόμβα» της Τέτας Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στο «Open Weekend» και υπήρξε αποκαλυπτική σχετικά με τον άνδρα, που βρίσκεται πια στο πλευρό της, μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση.

«Έχουμε πάρει διαζύγιο επίσημα. Τυπικά μιλάμε κι όταν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Εφόσον πήραμε διαζύγιο, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του. Κι εκείνος κάνει την ζωή του, όπως κι εγώ την δική μου», ανέφερε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη, έχοντας τονίσει πως δε θέλει να τον ξαναδεί.

Για τον νέο της σύντροφο είπε: «Είναι δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ. Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος κι είναι συνέχεια μαζί μου. Κάνουμε τις δουλειές μας και μετά βρισκόμαστε, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι». Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για τον νέο της σύντροφο είπε: «Ας τα αφήσουμε αυτά στο παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share